Wpis z mikrobloga

@consiak: Metkowanie się pod starych, nowych, lepszych, gorszych to jest taki cringe. Zwłaszcza w tym przypadku:
"Noo ja tego mitomana i menela oglądam dłużej od ciebie, więc wiem więcej, uważam lepiej i w ogóle tylko ja mam rację".
  • Odpowiedz
@consiak: Zależy jaką definicją, bo stara to obecnie się nie trzyma kupy. Wg. niej niby jestem nowoszkolny bo zacząłem od ery Meksyka, no ale potem pojawił się Sradek i przy nim era Meksyka jest niczym era staroszkolna.

Natomiast bardziej powinno się patrzeć na to ze strony tego jaką ma się wiedzę na temat US17, i jakie podejście.

Twoja wiedza US17 kończy się na 2020 roku, nie wiesz kim jest Sradek,
  • Odpowiedz
@merriweatherpostpavilion: No super definicja, i tak oto to może tylko trzy osoby na tagu faktycznie są staroszkolne, bo może zaczęli oglądać od Kononowicz Orginal? Albo odkryli od mexicano tv ale woleli to co było na Kononowicz Orginal?

Jak dla mnie definicja staro- i nowoszkolnych czysto w ramach czasowych kanałów jest idiotyczna i bezsensowna. Te metki powinny definiować podejście do US17 a nie to ktoi kiedy zaczął oglądać.

Ile to ludzi
  • Odpowiedz
@supra107: szczerze mam w------e czy ktoś ogląda grubasa od wczoraj czy od lat, po prostu jak miałby być podział na starokolegow i nowokolegow to właśnie tak jak to wcześniej przedstawiłem. Sam oglądam z doskoku od filmiku z pobitym kononem po jądrach (obu) i nie wyobrażam sobie żeby osoby oglądające od peugeota albo fiodora były równe stażem w obserwowaniu konona z osobami które śledzą od kononowicz w olejku lub pomidorkach
  • Odpowiedz
@consiak: Nie, bo dla nich dobra szkolna to testowanie konserw i cringowe podszeptywanie niemieckiego, a dla mnie to płacz knura i ubliżanie mu przez ludzi
  • Odpowiedz