Aktywne Wpisy
szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#przegryw #depresja
Coś sprawdzonego.
A tak poza tym poszukaj sobie jakiejś pracy na magazynie, będziesz brał leki to tak tego nie odczujesz smutku, w między czasie poszukasz jakiegoś fajnego kursu, typu ratownik??
Byś poszukał następnie bardziej preztiżowej pracy np. na basenie.
Zarobił troche
pracy też szukałem bez dojazdu na spróbowanie i nic nikt nie odpisał
@Duszeczek: wszystko
Chłopak ma autyzm/aspergera/pochodne. Był w psychiatrykach i chodził do psychologa/psychoterapeuty. Ma problemy z wyjściem do sklepu i samodzielnym funkcjonowaniem w społeczeństwie a ty mu piszesz żeby po prostu wziął/znalazł sobie leki które sprawią, że będzie normalny (no proste bro! na autyzm nie ma leków btw), znaleźć pracę, zostać ratownikiem a nastepnie wyrwac dupeczkę na tinderze. Nie wiem po co ja to w ogóle tłumaczę.
Choroba psychiczna nie jest latwa, ale jak nie będzie próbować do skutku to skończy się źle. Chyba ze wygodnie na tym krzesełku, to #!$%@? niech siedzi.
Nie mam pojęcia. Gdybym sam wiedział to nie siedziałbym na tym tagu.
Ale podobno holendrzy znaleźli "lekarstwo" - https://wykop.pl/link/7151211/holendrzy-znalezli-lekarstwo-na-autyzm-to-eutanazja
Ja tylko wyśmiałem te rady Duszeczeka bo brzmią jak "po prostu bądz normalny i zdrowy bro"