Aktywne Wpisy
gustowny_dzikus +347
Odnowienie ślubu to damage control Anki bo boi się że bankomat wprowadzi limity jak w końcu się zorientuje kto jest robiony
#lewandowski #p0lka
#lewandowski #p0lka
mirko_anonim +26
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po kryjomu jadam obiady u mojej mamy, bo żona nie umie albo nie chce smacznie gotować. Gotuje jakieś jednogarnkowe gówno, które mi nie smakuje. Wiele razy się z nią kłóciłem w tej sprawie, ale ona ma #!$%@?.
Przed ślubem też taka była, ale myślałem że najwyżej będziemy gotować osobno. Z tym, że teraz pracuję po 12h i jestem zbyt mocno zmęczony, żeby sobie coś upichcić po pracy szczególnie że
Po kryjomu jadam obiady u mojej mamy, bo żona nie umie albo nie chce smacznie gotować. Gotuje jakieś jednogarnkowe gówno, które mi nie smakuje. Wiele razy się z nią kłóciłem w tej sprawie, ale ona ma #!$%@?.
Przed ślubem też taka była, ale myślałem że najwyżej będziemy gotować osobno. Z tym, że teraz pracuję po 12h i jestem zbyt mocno zmęczony, żeby sobie coś upichcić po pracy szczególnie że
Zapraszam do dyskusji również #bekazkonfederacji oraz #bekazprawactwa
@Invisiblinio: Będą. Nie uważałaś na biologii.
To nic, rozwodnią się przez 2 pokolenia. A do tego mieszane dzieci rzadziej są zepsute niż niemieszane.
@Invisiblinio: Masz błędne przekonanie, że brzydule są w związkach mieszanych z ładniejszymi od siebie facetami. To, że ze swoimi psiapsiułkami przy kawie sobie tak słodzicie rzeczywistość nie oznacza, że tak jest.
@Pharos: nie muszą być ładniejsi. Po prostu jak geny się mieszają z dwoch różnych wiader to jest mniejsza szansa na taki sam zły gen od obu stron, a dopóki drugi rodzic dałby dobry to się nic nie spieprzy. Znam matki które celowo dały się zapłodnić obcokrajowcowi, żeby mieć ładne dzieci. Takie potworki jak ten mem z youtuba zdarzają się rzadko.
@Invisiblinio: Jak ktoś używa argumentu, żeby udowodnić swoją tezę, że zna kilka osób które coś tam, to od razu rysuje mi się uśmiech na twarzy. Możesz im przekazać, że to tak nie działa.Uroda córek jest mocno skorelowana z urodą ojców. W przypadku chłopców nie wykazano takiej korelacji:
@RyouNarushima Ja akurat wolę białych, ale sama wolałabym być mieszana.
A jednak. Za 10 lat będziecie to
@Invisiblinio: Przecież w tej pracy naukowej jest mowa o attractiveness, and for femininity/masculinity a nie o twarzy. Ja również napisałem o atrakcyjności tudzież urodzie, a nie o twarzy. Ty w ogóle czytasz co się do ciebie pisze? Weź głęboki wdech i przeczytaj to co napisałem jeszcze raz tylko spokojnie.
Normalnie żyją, towarzysko dynamiczniaki, a do tego ta ich mniejsza atrakcyjność twarzy nie polega na tym, że mają jakieś ubytki w żuchwie, szczęce (jak różne zdjęcia z #przegryw), tylko ogólnie rysy są takie sobie, nie w pełni wykorzystany potencjał genu. Ale nawet z mniej atrakcyjnymi rysami te twarze są ładniejsze od przeciętnego Polaka. Więc jakby
@Invisiblinio: Nie wiesz tego, bo nie jesteś w stanie tego zmierzyć. Cała reszta to tylko twoje subiektywne fantazje.
@Invisiblinio: Teraz wiadomo, skąd "znasz" takie kobiety. xD
@Invisiblinio:
Próbujesz być na siłę kontrowersyjna, ale słabo ci to wychodzi.
To nie jedna z nich, przecież znajomych ci nie pokażę
Ale mogę sie domyśleć, bo to rzeczywistość jest na ich korzyść
@Invisiblinio: No ale to dalej jest ten sam błąd poznawczy. Znajomość nawet jakiś przypadków (nawet tak wątpliwych) nie oznacza, ze istnieje korelacja. Mogę ci napisać, że znam przypadki małżeństw mieszanych z południowcami, gdzie potomstwo jest brzydkie. Oczywiście ci ich nie pokażę. xD Będzie to zdanie takiej samej jakości. Nie wspomnę już o fakcie, że wrzuciłaś przykład z jakiegoś programu dla