Wpis z mikrobloga

Jak facet sprząta i gotuje źle, bo nie ma czasu na seks. Jak nie sprząta i nie gotuje i chce seksu źle, bo nic nie robi w domu. Jak nie chce seksu źle, bo go już nie pociągamy. Jak ciągle chce seksu źle, bo tylko o jedno mu chodzi. I jak tu żyć? xd

#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #przemysleniazdupy
WielkiNos - Jak facet sprząta i gotuje źle, bo nie ma czasu na seks. Jak nie sprząta ...

źródło: temp_file8289324269589448533

Pobierz
  • 16
@WielkiNos: kiedyś mi żonka powiedziała, że ją traktuję jak dziwkę (bo sex), ale jak chciała dziecko to mnie molestowała żeby wtedy i wtedy się bzykać. Powiedziałem, że " NIE MAM OCHOTY" to się obraziła. Mamy dzieci, ale zrobiliśmy aż mnie przeprosiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WielkiNos: Jeśli ktoś dobrowolnie czy ta takie gówna i traktuje je jako pewnego rodzaju wyznacznik standardów zachowań, to i tak nie ma już dla niego ratunku, bo mózg obumarł i zostały tylko podstawowe funkcje życiowe połączone ze #!$%@?.
@WielkiNos: Jeżeli to faktycznie prawda to mąż jej nie pociąga już, albo nigdy nie pociągał fizycznie do seksu i zrobiła z niego pantofla. Z drugiej strony to pewnie zwykły zamówiony artykuł jak tysiące na wybiórczej, polki czy inne wysokie obcasy napisany w celu pogłębienia wojny płci i buntu polskich kobiet na polskich mężczyzn.