Aktywne Wpisy
WielkiNos +175
Kiedy juleczka po g---o kierunkach przekonuje się ile w praktyce warte jest jest wykształcenie.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takasytuacja #pieklokobiet #edukacja
MePix +78
No i sprzątają (。◕‿‿◕。)
- czy tzw. ekipy wykończeniowe ogarniają kwestię projektu? tzn. nie mam kompletnie pomysłu na to jak mają wyglądać ww. pomieszczenia, zatem czy taka ekipa z zasady pomoże?
- czy zazwyczaj oni kupują ewentualny materiał (płytki itd.) czy to bardziej leży w gestii właściciela?
- macie pod ręką listę porad jak nie dać się oszukać? xD
#remontujzwykopem #remont
Płytki po twojej stronie zawsze, reszta materiału do ustalenia . Lepsze ekipy robią tylko ze swoim materiałem bo maja sprawdzone marki i nie dadzą się wrobić w prace na jakims c-----y kleju np a potem klient będzie miał pretensje do ekipy ze złe zrobiła
Co do materiałów to każda szanująca się firma bieże tę kwestię na siebie. Tutaj kwestia jest oczywiście do ustalenia, ale w większości przypadków o materiały się martwić nie trzeba.
@DynPydro: to zalezy na kogo trafisz, czasami sa ekipy, ktore bardzo duzo powiedza, albo pokaza jak u innych robili i po prostu zrobia Ci tak samo jak CI sie spodoba, jakbys potrzebowal pomocy przy projekcie to mozesz sie do mnie odezwac, chetenie pomoge