Aktywne Wpisy
rtpnX +142
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?
Przegryw196cm +104
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
- "Mamy ogromną wiedzę"
- "Bez pośrednika transakcja jest niebezpieczna. Wielu sprzedających sobie nie poradzi"
- "Wprowadźmy przymus korzystania z pośrednika"
- "Nikt nikomu się tu nie narzuca"
- "Kupujący sami nie wiedzą czego chcą. My im pomagamy za prowizję"
- "Muszę brać od obu stron, bo z czego będę żyła"
Itd. Itp.
Jakby cygan złapany za rękę musiał się tłumaczyć z zasadności swoich działań XD
#nieruchomosci #zakazprowizji
@mickpl: Ciotka jakiś rok temu próbowała sprzedać kawalerkę we Wrocławiu jak mówiła pierwszego dnia 20 telefonów z czego 3 od chętnych reszta to pośrednicy. Jak się zgodziła wystawić u jednego pośrednika, głównie chodziło o prezentacje i to że ciotka mieszka na codzień w Kato, potem musiała zgłaszać na wszystkich morizonavh i otodomach, ogłoszenia od innych pośredników które wrzucali bez jej zgody ( ͡° ʖ
@mickpl: bo to zawód sprzyjający głąbom, gdzie jest bardzo niski próg wejścia, a tak naprawdę pracę większości pośredników mógłby wykonywać średnio ogarnięty licealista. Z pewnością są biura mega profesjonalne, jak również ogarnięci pośrednicy, ale co ci przeciętni takiego robią? W większości przypadków schemat jest prosty
1. zrobienie zdjęć (jeżeli klient sam nie dostarczył)
2. wystawienie ogłoszeń
3. czekanie
Natomiast pośrednicy wywalają losowy stek bzdur o sobie samych, który jeszcze bardziej triggeruje tych którzy mieli z nimi do czynienia.
Dzieki bogu notariusz byl sensowny i znalazl dwa problemy (zle podpisane papiery, brak czegostam z banku).
Potem pani posrednik chciala ode mnie hajs do reki, bo jak pisala, moze wtedy byc bez VATu.
Pierwszy i jedyny raz zglosilem kogos do US, aczkolwiek nigdy nie dostalem odpowiedzi xD