Aktywne Wpisy
_atreides +26
To, że na świecie ludzie na wzajem się torturują, gwałcą, rabują i mordują w najmniejszym stopniu nie oznacza, że Bóg nie istnieje albo że jest zły.
#wiara #religia #takaprawda
#wiara #religia #takaprawda
51431e5c08c95238 +448
Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD
#budda
#budda
Potrzebuje #coop na #ps5 dla 3 osób
Gramy z kumplami w diablo ale lekka nuda
Graliśmy kiedyś w wildlands
I trochę gramy w back4blood ale obsysamy i naprawdę musimy sie starać mocno by nie ginąc często
Co polecicie?
Czy ghost recon wxtraxtion będzie ok?
A coś tam galaxy - jakieś krasnale xzy coś takiego?;)
Albo co w ogole w 3 osoby można pociupac? Chyba ze ktoś jest w okolicach 40tki i pogra z 3 lamagami jako czwarty
@wykopowy_brukselek: na łatwym poziomie jest prawie że niemożliwe, aby zginąć - trzeba mieć do tego talent xD
To co, kiedy gramy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w takie gry najlepiej na pc'cie grać.
Ssiemy na maxa
Ciagle to samo kurde
Jeden ładuje działko, drugi cie osłania, a trzeci napi##dala we wszystko co sie rusza xD. Raz sie zdarzyło ( nie wiem czy to był bug), że huop z-----ł bossa jednym strzałem z działka. Boss sie pojawił i *pow* zginął xD
łatwy poziom jest łatwy, próbowałem na weteranie i tam już nie jest łatwo, a to dopiero
Dobieranie odpowiednich kart też jest ważne. Bez obrazy, ale naprawdę trzeba mieć talent, aby ginąć xD. Macie karty, medyka, na każdym kroku różne sprzęty .. No bez jaj Panowie :D
Daj znac jak bedziecie chcieli pograć
;)
No weź, bedzie fajnie xD
Jasne dołącz
Pomusz!
A nikt nie dał żadnego innego tytulu;)
Nie raz trafia sie team Xbox, Ps i Pc. Minusem jest to, że nie moga pisać, a mikrofony mają strasznie głośne i trzeba wyciszać.