Aktywne Wpisy
Logan00 +276
30062018 +437
Mama mnie poprosiła, abym ogarnął pracę 20 letniemu kuzynowi, bo ciocia sobie finansowo nie radzi. Gówniarz jest przemądrzały, wszystkowiedzący i najlepiej to chciałby jedynie stanowisko kierownicze. Do tego wszystkiego nie mówi „R”.
Ja pracuje w szeroko pojętej organizacji eventow oraz targów. Miałem do wyboru, aby go przydzielić do pracy przy Ferrero Rocher, Toyocie i Banku Millennium.
Zgadnijcie, gdzie gnojka wcisnąłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #praca #pracbaza #
Ja pracuje w szeroko pojętej organizacji eventow oraz targów. Miałem do wyboru, aby go przydzielić do pracy przy Ferrero Rocher, Toyocie i Banku Millennium.
Zgadnijcie, gdzie gnojka wcisnąłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #praca #pracbaza #
#konfederacja
Mam jedno pytanie do konfederatów - czemu sympatyzujecie z kacapami, którzy śmialiby się filmując, jak jeden z nich obcina wam jaja i fujarę nożem do tapet? Albo powoli odcina wam głowę niezbyt ostrym nożem, mimo waszych błagań o litość?
Albo którzy spaliliby was żywcem w budynku a następnie wysadzili w powietrze?
Albo zagłodziliby was na śmierć?
Albo gwałcili godzinami, zastrzelili i porzucili w rowie, jak robili kilkunastoletnim dziewczynom?
Byłem na Ukrainie parę razy. Nic złego mnie nie spotkało. Nawet w knajpie o tematyce banderowskiej (i tak, dało się do niej wejść w koszulce a'la peleryna Kaczyńskiego i nikt złego słowa nie powiedział) XD. Znam sporo Ukraińców, wszyscy okazali się przyzwoitymi ludźmi. Czemu to ich nienawidzicie a kibicujecie narodowi, który zachwyca się ideą zrzucenia wam na łeb bomby atomowej?
Co z wami do cholery nie tak?
Nie twierdzę, że nie ma patologii na Ukrainie. Ale u nich to mimo wszystko margines. W kacapii - norma. Ukraina chce się rozwijać, by stać się państwem europejskim (wielu Ukraińców patrzy na Polskę z zazdrością/podziwiem). Kacapia chce by taki sam syf jak u nich, był i na Ukrainie i u nas. A jednak wciąż mają grono fanów.
Z Ukrainą w sumie podobnie gdyby nie to że jak ci coś siłą wciskają do gardła no to automatycznie zaczyna cię to irytować
Nie wizje, kacapy same nagrywały swoje zbrodnie i były z nich tak dumne, że wrzuciły do netu i niestety miałem nieprzyjemność obejrzeć. Ale było warto, bo dzięki temu nigdy nie wybaczę i nigdy nie zapomnę, czym są m0skale. Kacapski oddział Rusicz czy jak
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To nie kwestia "ludzi zmanipulowanych", tylko totalnego zezwierzęcenia panującego wśród kacapów.
Sensacja rewelacja, geniuszu, wojna to NIE jest najlepszy moment na prowadzenie reform właśnie dlatego, że oznaczałoby to wielkie pranie brudów, ataki, wyciąganie haków i prawdopodobnie oznaczałoby spadek morale, ale również mniejsze szanse na wsparcie z zachodu.
W każdym państwie toczącym poważną wojnę, jest to czas i