Aktywne Wpisy
WielkiNos +614
Dziś rano ok 10:00 grupa przedszkolaków wyszła z pewnego poznańskiego przedszkola na spacer. Dzieci szły osiedlem Łazarz gdy nagle do dzieci podszedł 71 letni mężczyzna i jednego z chłopców zaatakował nożem, zadając ciosy w okolice klatki piersiowej. U chłopca doszło do zatrzymania krążenia. Zmarł po przewiezieniu do szpitala. Operujący dziecko profesor powiedział właśnie w tvp, że obrażenia były tak duże, że dziecko nie miało szans na przeżycie. Na ciele dziecka było kilka
giorgioflojdini +186
Uwaga, faja musi być spocona po letnim koncercie! Mnie to nie przekonuje, ale jak są tego typu zabaw amatorzy, to mnie nic do tego... a skoro robicie to publicznie, to nie jest tak, że się "przypie@dalam", czy mam "ból dupy", ale piszę tylko mój komentarz odnośnie publicznej sprawy.
Najbardziej dziwią mnie dziewczęta, które uznają taką gałę za coś normalnego. Skoro tak podchodzicie do tej niezbyt higienicznej czynności, to boję się, co wy tam w swych zakamarkach nosicie... ja jestem na NIE.
#opener #p0lka
Ta laska rozbiła bank przegrywów.
generalnie drugi onet się robi
@mango2018: nie każdy może chcieć to oglądać, a jakby 75 latkowi to robiła 70latka to też byłbyś taki zaciekawiony,
są strony dla tego przeznaczone nie muszę widzieć to na festiwalu
Ja zainteresowany?
Nie.
Po prostu śmieje się z bandy przegrywów, którzy uświadomili sobie, że ludzie poza grami komputerowymi mają inne rozrywki i teraz od dwóch dni piszą lamenty.
@Wachatron: masz zdjęcia, pokazuj... no właśnie i tu jest ta różnica
A ty myślisz, że bocian ciebie przyniósł?
pomysł o tym
Moze dlatego taki wyrosles
@FFFFUUUU: wiesz że to prawdopodobnie było bardziej higieniczne niż podawanie ręki kolegom na przywitanie?
xd