Wpis z mikrobloga

Jeżeli branie do pyska nieumytą i spoconą kutangę w miejscu publicznym, to przejaw czegoś zdrowego i normalnego, to proszę białorycerzyków i p0lki, by zrobili razem ogólnopolski fotobudkowy challenge, a zdjęcia publikowali na portalach społecznościowych.
Uwaga, faja musi być spocona po letnim koncercie! Mnie to nie przekonuje, ale jak są tego typu zabaw amatorzy, to mnie nic do tego... a skoro robicie to publicznie, to nie jest tak, że się "przypie@dalam", czy mam "ból dupy", ale piszę tylko mój komentarz odnośnie publicznej sprawy.

Najbardziej dziwią mnie dziewczęta, które uznają taką gałę za coś normalnego. Skoro tak podchodzicie do tej niezbyt higienicznej czynności, to boję się, co wy tam w swych zakamarkach nosicie... ja jestem na NIE.

#opener #p0lka
Pobierz podatnik_fundator - Jeżeli branie do pyska nieumytą i spoconą kutangę w miejscu publi...
źródło: op
  • 18
@podatnik_fundator: Ojejku, nie zdarzylo cie sie nigdy robic jakiejs akcji tego typu po pijaku? Mi sie kilka razy zdarzylo za mlodu, nie bede wchodzil w szczegoly, ale nie zaluje. I tak, uwazam to za calkowicie normalne w pewnym okresie zycia. Na szczescie to byla era troche przed tym boomem social medialnym wiec szansa ze sie stanie wiralem byla zadna, ale bywalo w pubach, miejscach publicznych w nocy, na przypale itp. I
kolejny zesrany

@mango2018: nie każdy może chcieć to oglądać, a jakby 75 latkowi to robiła 70latka to też byłbyś taki zaciekawiony,
są strony dla tego przeznaczone nie muszę widzieć to na festiwalu
@podatnik_fundator: moim zdaniem ta akcja na openerze jest czystym przejawem głupoty. Nie rozumiem jak ktoś może traktować to za swego rodzaju rozrywkę, a druga osoba może zazdrościć ze jakaś laska zachowała się tak idiotycznie ze słów brak. Jednak rzeczywiście ludzie poświęcają za dużo czasu temu low tier wybrykowi. Idiotow jak oni jest dużo. Poco nakręcać im jeszcze dodatkowy PR.
@mango2018: Bo przegrywy same marzą o takiej akcji, ale jej nigdy nie doświadczyli i raczej już nie doświadczą xD pomijając sam fakt, że wyświetliło się to na telebimach, to nie ogarniam w ogóle tej żółci wylewającej się tutaj xD dwójka młodych ludzi się bawi - obrywa się oczywiście kobiecie, bo jak śmiała śmieć zrobić w miejscu publicznym loda swojemu najprawdopodniej chłopakowi. Takie rzeczy dzieją się codziennie wokół nas, nawet w publicznych
Najbardziej dziwią mnie dziewczęta, które uznają taką gałę za coś normalnego. Skoro tak podchodzicie do tej niezbyt higienicznej czynności, to boję się, co wy tam w swych zakamarkach nosicie... ja jestem na NIE.

@FFFFUUUU: wiesz że to prawdopodobnie było bardziej higieniczne niż podawanie ręki kolegom na przywitanie?