Aktywne Wpisy

SupreminTHC +43
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły

Cztero0404 +127
Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz

Mocno kwadratowe ostatnie dni. Powoli, lecz skutecznie, powiększam mojego dużego, choć ciągle małego ubersquadrata.
Sztyca karbonowa to jest to. Tak jak przeskok z dętek na szerszą oponę i mleko zrobił wow, tak zmiana sztycy na karbonową również wywołał nie mały uśmiech na twarzy. Oczywiście efekt jazdy na niej to nie amortyzacja, ale jakby tłumienie małych nierówności - naprawdę wyczuwalna rzecz.
Dziś udałem się po kwadraty po ulewnym deszczu.. oj miejscami myślałem, że potrzebna będzie amfibia :D Woda do przerzutki, noszenie roweru na plecach, piachy w lasach a tam gdzie było mniej piachu to porobiły się błota i bagienka.
Wróciłem zmęczony, ale szczęśliwy :D
#rowerowyrownik #gravel
źródło: grvl_1lipiec
Pobierzbardzo dużo ofert jest wersję PW w cenie 6800, GRX jak jest to sztywno katalogowe 7500zl.
Zresztą swojego i tak musiałem mocno zmodyfikować, pod swoje preferencje i dopiero zaczął fajnie jeździć. Rower jest solidny, ale wymaga wymiany kilku elementów jeśli chcesz używać go bardziej intensywnie.
@Elessar: niemały, nieuku.
@andygreen: Rurka, do której przytwierdzone jest siodełko.