Aktywne Wpisy

MonazoPL +99
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +543
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Coraz bardziej podoba mi się to gravelowanie (ʘ‿ʘ)
Start kilka minut po godzinie 8 z rana asfaltami w stronę Przemęckiego Parku Krajobrazowego, następnie odbicie w stronę Wolsztyna. Udało się w końcu zobaczyć tam parowozy. Później było trochę błądzenia po krzakach i pobliskim lesie obok plaży w Wolsztynie.
Kolejnym przystankiem miała być Kuźnica Zbąska z jeziorkiem, które bardzo lubię, niestety droga mieszana - asfalty bardzo (serio) słabej jakości oraz piasek który chciał zabić przy każdym ruchu kierownicy. Z racji, że pogoda zaczęła się psuć, skróciłem trasę i odpuściłem wizytę w Nowym Tomyślu - może uda się następnym razem. :)
Muszę jeszcze ogarnąć jakiś sposób na przewożenie aparatu, ponieważ nie mogę przyzwyczaić się do robienia zdjęć telefonem. Czy ma ktoś jakiś sprawdzony sposób? Mój Camelback z bukłakiem niestety nie mieści aparatu, a wrzucanie go do toreb przymocowanych do roweru wydaje mi się dość ryzykowne i obawiam się wpływu drgań na aparat. Z kolei jeszcze większy plecak trochę kłóci mi się z jeżdżeniem gravelem i obawiam się, że przy bardziej aerodynamicznych pozycjach będzie mi leciał na łeb. ( ಠ_ಠ)
#rowerowyrownik #rower #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_1554
Pobierzźródło: IMG_1552
Pobierzźródło: IMG_1566
Pobierzźródło: IMG_1574
Pobierzźródło: IMG_1587
Pobierzźródło: IMG_1627
Pobierzźródło: IMG_1637
Pobierz