Aktywne Wpisy
npbs +4
Mirki i mirabelki książkowe mam pytanie:
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Van-der-Ledre +35
Nic nigdy nie złamałem ogółem, raz jedynie miałem kostkę skręconą lekko, bo źle stanąłem stumpką przy schodzeniu ze schodów. I to tyle. Większość ludzi coś tam miała złamane, a ja nigdy. Tak mało dynamiczny jestem.
#przegryw
#przegryw
Czy przed wyborami dupa cicho bo lepiej o tym nie mówić, a po wyborach - tak jak już kiedyś zapowiadali - Polskę stać na przyjęcie imigrantów xD
Zakłamana szujnia
#bekazlewactwa #francja #polityka
@Dominek: To daj jej źródło wyborco niemieckiej marionetki.
@Dominek: imo sprowadzenie imigrantów którzy chcą pracować nie jest złe, co innego gdybyśmy sprowadzali inżynierów i lekarzy którzy dziwnym trafem zgubili dokumenty i jedyne co robią to rozpierdziel i branie zasiłków, a ci którzy przyjechali to pracują po 12h w lokalnych januszeksach i po pracy nie mają siły na robienie rozrób, dodatkowo mają
@Dominek
od nastepnego roku Pis planuje sprowadzać ich ponad 400 tysięcy rocznie
@12lat25cm na zachodzie też tak to się zaczynało, sprowadzili ich do pracy a później już z górki.
Iks #!$%@? de. A Turcy w Niemczech czy czarni we Francji to myślisz skąd się wzięli? Tania siła robocza sprowadzana 40 lat temu. Te czarnuchy co niszczą teraz kraj to kolejne pokolenia imigrantów zarobkowych, obywatele Francji, tam urodzeni a nie imigranci
typie, pis dopiero się rozkręca, chcą brać minimum 400 tysiecy od nowego roku xD
Yebie mnie to, nie chcę burdelu w pl.
Tak, tak, macron źle zrobił, myślenie typu - ale w Polsce to my lepiej zrobimy! Naiwne myślenie. Po naszych rządzący można spodziewać siętego samego albo gorzej.
Przecież ich sprowadzamy właśnie dlatego, żeby zarobki w Polsce były mniejsze niż na zachodzie. Po co podnosić pensję Polakom, skoro można sprawdzić ludzi z krajów trzeciego świata, który zrobią to taniej.
Swoją drogą bardzo ciekawe jak działa PiS:
-500 plus nie działa i jest drogie
-Nie obchodzi nas ekonomia, liczy się
@12lat25cm: a, czyli okno Overtone'a zostało przesunięte z "żadnych muslimów w Polsce" do "żadnych nie-pracujących muslimów w Polsce" xD jeszcze kilka lat i "tylko trochę niepracujących muslimów w Polsce"
ładnie żyd korbą kręci