Aktywne Wpisy
WielkiNos +224
Nasze polskie dzieci boją się jechać do szkoły, bo lewactwo sobie urządziło pomoc dla pokrzywdzonych nielegalnych imigrantów niewiadomego pochodzenia.
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
Wszystkim członkom tych organizacji, które ich tu sprowadzają powinno się zawieźć tych ludzi do domów. Pomogli im się przedostać niech się sami nimi zajmują.
#imigranci #bekazlewactwa #takaprawda
wuwuzela1 +1
MEDI Mirabelki i Mirki
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
Czy to sie kwalifikuje do szycia?
Przedwczoraj się dziabnałem nożem
Wczoraj u lekarza rodzinnego zapomniałem pokazać
Zrośnie sięczy na SOR z tym trzeba czy moze NPL wystarczy ?
#zdrowie #medycyna #pogotowie #chirurgia #lekarz #lekarzpoz #ratownikmedyczny #ratownictwo #ratownicy
Prośba o niewypowiadania się użytkowników nie wywodzących się ze służby zdrowia.
"Ojciec Anastazji przyznaje, że od czasu powrotu chłopaka Anastazji do Polski, nie ma z nim kontaktu. – Tylko żona jest z nim w stałym kontakcie. Ja mam żal do niego, że jej nie dopilnował. Był za mało odpowiedzialny – wyznaje Andrzej Rubiński."
xD Zawsze wina wszystkich dookoła, tylko nie polskich witaminek.
https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/ojciec-zamordowanej-anastazji-gorzko-o-chlopaku-corki-mam-do-niego-zal/x1ek60n,79cfc278
Miłość rodzicielska to najbardziej ślepa i irracjonalna miłość.
Rodzic wszystkich będzie obwiniał, byle nie swoje dziecko.
Bardzo mozliwe ze bol i gorycz przez niego przemawia, bo wczesniej chyba o chlopaku corki wypowiadal sie pozytywnie, wiec teraz odpalil wyszukiwanie winnych tego co sie stalo - ale innych niz jego corka i morderca/mordercy
@ricardo: powiedział typ, który tak córkę, że ta pije sobie z pięcioma obcymi inżynierami i z jednym z nich, w nocy, sobie gdzieś jedzie. pomijam już fakt, że partner to nie pies, by brać za niego odpowiedzialność i wypuszczać z domu tylko na smyczy. co za stary klaun.
Ludzie się dziwią, dlaczego ta sprawa
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Znowu te przebrzydłe feministki chcą zgotować #pieklomezczyzn , a nie czekaj, to mężczyzna mężczyźnie wilkiem!
@ricardo: Jego córka ogłaszała się na stronach i po pijaku dawała dupy dziadom z bangladeszu, a jeszcze się czepia, że jej kukold na to pozwalał xD
@PoncjuszPijak: a ten watek ze byla escorciara zostal potwierdzony?