Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +840
Przybywam tradycyjnie 22 września z tym zdjęciem i dzielę się z Wami radością naszą;)
Dziś mija nam 11 lat w małżeństwie. Wiadomo - czasem słońce, czasem deszcz. Ale nie wyobrażam sobie życia bez tego człowieka i mam nadzieję, że przyjdzie się nam razem zestarzeć.
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #chwalesie
Dziś mija nam 11 lat w małżeństwie. Wiadomo - czasem słońce, czasem deszcz. Ale nie wyobrażam sobie życia bez tego człowieka i mam nadzieję, że przyjdzie się nam razem zestarzeć.
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #chwalesie
WykopowyInterlokutor +331
potrzebuje kasy na szybko...
jakaś mała pożyczka. gdzie to najlepiej ogarnąć zeby nie mieć ewentualnych problemów z tym związanych przy spłacie etp...
nie mam dochodów w Polsce i nie pracuje w Polsce.
nie chciałbym tez sie w cos #!$%@? :D
ktos coś doradzi?
nie chciałbym jakichś prowidentow czy innych szemranych akcji. chciałbym coś legal bez strachu :)
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#kiciochpyta #pytanie #pomocy #pozyczka #pieniadze #polska #banki #gotowka #szukam #niewiemjaktootagowac
cenna rada. ale nie ide akurat w tym kierunku. a w banku trzeba miec zdolność kredytową tak? czy tez stałe dochody zazwyczaj..
Ale jak mowilem, jak masz dochody z innego kraju to też raczej dostaniesz kredyt, ale to juz musisz dzwonić po bankach
jestem w dupie z kasa potrzebuje wziąć 20k w PL bo wrócę do NL i bedzie mi lepiej spłacić (szybciej) musze coś kupić i wrócić do NL. bang:)
cholera :( dzieki za info.
wolę nie mieć niż mieć problemy:)