Aktywne Wpisy

Pompejusz +65
Ja #!$%@? żebrać na operację 9-letniego psa. Rozumiem na bezdomne zwierzęta, na psy opiekunów - ale nie na operację starego psa.
#zrzutka #zwierzaczki #zwierzeta #psy #koty
#zrzutka #zwierzaczki #zwierzeta #psy #koty

Tulky +2
Zarabiam 7k netto i od grudnia jestem zmuszony do powrotu do mieszkania z rodzicami w #skierniewice. (╯︵╰,)
Nie stać mnie na życie w #warszawa, a w innym mieście nie dostanę pracy. ¯\(ツ)/¯
#feels #przegryw #nieruchomosci #polska #praca #pracbaza
Nie stać mnie na życie w #warszawa, a w innym mieście nie dostanę pracy. ¯\(ツ)/¯
#feels #przegryw #nieruchomosci #polska #praca #pracbaza
Tabuny rozjuszonych muzułmanów będą atakować nasze granice jak to było dwa lata temu.
#ciekawostki #polska #bialorus #ukraina #rosja #imigranci #afera #polityka
Jan Grabiec z PO wspominał coś o likwidacji 500+ i że trzeba będzie zwrócić te pieniądze
Platforma to oszołomy, przecież 2 lata temu na graniczy był ciągły atak na naszą granicę i straż graniczną a oni ten mur chcą rozbierać żeby dzikusy robiły co chciały. Granica to jest granica a nie kreska na mapie.
Odróżniasz legalnych pracowników na wizach czasowych wydanych przez polskie konsulaty od dzikusów bez papierów którzy szturmują granicę nielegalnie zamiast iść na przejścia i walczą z naszą strażą graniczną ? Czy przerasta to twój mały rozumek?
@mecenassrenas:
A skąd masz takie info? Pokażesz mi to miasteczko budowane przez PiS? :)
Czyli według twojego rozumowania mogę jutro wpaść do ciebie z kumplami, z buta wypieprzyć ci drzwi, rozsiąść się w salonie i wyżreć lodówkę i zrobić imprezę. Bardzo chętnie, daj adres. Bo tak właśnie chcą zrobić te dzikusy z bliskiego wschodu. Na chama przez zieloną granicę jak są przejścia. Ale wtedy na przejściach by ich cofnęli bo nie mają wiz.
Aaaaa widzisz i tu jest pies pogrzebany.
@ery78: Nie będą atakować. Nie będzie obrony, nie będzie ataków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wady? Prawie żadnych. Lekarze z bliskiego wschodu aż się wyrywają żeby cię leczyć. Energia ich rozpiera.
Zobacz ile mają siły. XDDDD
No i gdzie tutaj masz miasteczko budowane przez PiS?
Orlen rozpisał przetarg, firma X go wygrała, i realizuje inwestycję. Jak chciałbyś zrobić to inaczej? Bez przetargu? Hmmm...
A TAK! Pamiętam! PiS robił zaporkę na granicy bez przetargu. Wtedy pisałeś, że to złe bo kradno ;)
Wiza zmienia wszystko
Kto pozwala na wizy? Kto nadzoruje politykę migracyjną? Obajtek czy rząd?
Obajtek sam powiedział że jest z PiSu tak btw
Czyli sugerujesz, że Orlen powinien dać kontrakt komuś innemu, bez przetargu? Tak czy nie?
Jaką politykę migracyjną? Ci ludzie przyjechali tu do pracy, a nie do mieszkania i życia xD Dlaczego obywatele innych państw mieliby nie móc tutaj pracować? Chciałbyś tego zakazać? Tak czy nie?
Już całkowicie #!$%@?ąc od tego, że nie ma POLSKIEJ firmy,
Tak, wiza zmienia wszystko. Tak to funkcjonuje w cywilizowanych krajach. Nie wpuszczasz wszystkich jak leci.
Ciężko to zrozumieć?
Mogę ci wjechać z kumplami po meczu na chatę bez zaproszenia?
Przecież czy mam zaproszenie czy nie to nic nie zmienia według ciebie,
Daj adres, przyjedziemy w około 40 chłopa.
Grila masz ?
Jakie 163 tysiące muzułmanów?
"Rok temu cudzoziemcom z krajów muzułmańskich przyznano łącznie 135 tys. zezwoleń na pracę. Takie zezwolenie dotyczy jedynie pracy u konkretnego pracodawcy i nie jest równoznaczne z pozwoleniem na stałe zamieszkanie cudzoziemca w Polsce. W ubiegłym roku pozytywnie rozpatrzono ponad 18 tys. wniosków o zezwolenie na pobyt w Polsce od osób z krajów muzułmańskich. Zdecydowana większość decyzji (95,5 proc.) dotyczyła zezwolenia na pobyt czasowy."
Według informacji zamieszczonych
Daje ci do zrozumienia, że jeśli jest tutaj 163 tys muzułmanów i miasteczko to rząd dał na to zgodę bo rząd kontroluje migracje.
Więc mówienie, że pis nie ma z tym nic wspólnego to kłamstwo.
Migracja zarobkowa mówi ci to coś?