ZaczarowanyLump
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
38
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
v3stern
@hiroeX_: Wszyscy bez wyjątku. Śledzę poczynania Majora od samego początku, Kononowicza jeszcze wcześniej i ani razu nie strzeliło mi do głowy jechać do tych kryptyd z Podlasia. Mimo, że mam blisko.
14
yahoomlody
@ZaczarowanyLump: biały mam na drugim końcu polski, aczkolwiek jakbym był w tym mieście to przy okazji pewnie bym zajechał na szkolną xD na pewno bym do odyńca nic nie dzwonił i nie chciał z nim fotek, ale sam domek drewniany bym obczaił z ulicy jak wygląda
8
h....._
h....._
@v3stern: i uważasz, że jesteś lepszy, bo oglądasz meneli od 'wieki wieków', a ktoś sobie wpadł na grilla, potrollował, pośmiał się, po łypie nie dostał? nie podzielam twojej opinii
4
knurknurewiczpierwszy
@ZaczarowanyLump: Chyba brakuje jednego menela, ale może nie zauważyłem.
3
PZt37
@ZaczarowanyLump: 5 od dołu w rzędzie nad Ekoparówą to Paramaxil? Kiedy on tam był i czy są jakieś filmy.
3
vulcanitu
@ZaczarowanyLump: nie no, za bramkę weszli
2
uncovered
@ZaczarowanyLump: ulala żołnierki z lajta, to był 2018 rok?
2
Mandragora_Cesarska
@ZaczarowanyLump: a kogo symbolizuje ten zmutowany ludzik LEGO?
2
Wodowy11
@ZaczarowanyLump: Gdzie ty żeś to miał xd? 10 razy to wywoływałem na tagu i nikt nie odpowiadał ( ͡º ͜ʖ͡º)
1
o.....a
o.....a
@ZaczarowanyLump: brakuje tej alternatywki z różowymi włosami co konona całowała i siedziała mu na kolanach
1
h....._
h....._
@ZaczarowanyLump: Nie wszyscy, którzy pojawili się w odwiedzinach, byli frajerami spod bramki.
1
Mandragora_Cesarska
@hiroeX_: prawda, piesek wykrywacz nie był frajerem
1
v3stern
@hiroeX_: Widzę że masz po prostu bul doopska, bo tam pojechałeś i jesteś jednym z tych frajerów. Spoko, co kto lubi.
1
h....._
h....._
@v3stern: tak, właśnie tak było, masz rację
https://pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_(psychologia)
1
calinowski
@PZt37: z tego co pamiętam to tylko fotę zrobil
0