Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Psychiczny jesteś? Idź z tym do psychologa. Szukasz odpowiedzi na życie, na forum pełnym dzieciaków i anonimów. Tu leży już pierwszy błąd. Druga sprawa - wóz albo przewóz. Nie poznasz nikogo w swojej miejscowości jeżeli na weekend będziesz jeździł na drugi koniec Polski do starych ziomków. Znajomi to ludzie z którymi fajnie spędza się czas a nie ktoś na ranki samotności. Nikt z kimś takim nie będzie wchodził
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Z tego co piszesz, na szybko można wysnuć wniosek że jesteś zwykłym mirkiem. Nie jesteś szpetny bo inaczej byś nie miał żadnej pary na tinderze, więc jest to już jakiś punkt wyjścia. Ale jeśli te tinderowe "znajomości" zupełnie ci nie wychodzą, laski odpisują półsłówkami albo w ogóle to znaczy że prawdopodobnie jesteś dla nich chłopem z głębokich rezerw. Spróbuj po prostu zaproponować wyjście na kawę, jak będą szukać wymówek
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Byłem u psychiatry, który od ręki przepisał mi pixy - dla mnie nie tędy droga.
Byłem i kilku psychologów i jednego świetnego terapeuty, który wyjaśnił mi wiele rzeczy i pomógł zrozumieć wiele moich zachowań i dlaczego mam takie poczucie własnej wartości i nieśmiałość ale po kilku tygodniach stwierdził, że u mnie jest wszystko w porządku i po prostu muszę się przełamać bo "fajny ze mnie chłopak".

• Odpowiedz