Aktywne Wpisy
hyperlink +40

RenkaRenkeMyje +767
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

Trochę mnie na tagu nie było, ale moja mała wyprawa się jeszcze nie skończyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
D6: Najbardziej pamiętam z tego dnia bawarskie podjazdy, cały czas góra-dól. Niemieckie drogi eleganckie, ale jakoś udało złapać mi się gumę. Widzieliśmy prognozy, więc Monachium odstawiliśmy sobie na kolejny dzień. Były burze i pan somsiad pozwolił nam na nocleg w drewutni.
D7: Moje hamulce totalnie się zużyły do tego stopnia, że hamowałem butem, więc pierwsze co to trzeba było szukać rowerowego. Naprawa, klocki, dętka - 40 ojro.
W końcu Monachium albo nie w końcu. Zgodnie z planami mojego kompana od stolicy Bawarii zostałem sam. Od tego momentu skończyły się ładne zdjęcia a zaczęło się nabijanie kilometrów.
Nocleg na murawie miał być najlepszy, a doszło do tego, że zraszacze całego mnie i śpiwór zmoczyły. Nie, na Allianz nie spałem xD
D8: Chyba najcięższy ze wszystkich. Pagórki w Niemczech i Czechach totalnie mnie wykończyły. Ponad 2000 elewacji dla chłopa z płaskopolski to przesada :D
D9: Oczywiście falstart i wymiana dętki zanim jeszcze wsiadłem na rower. Zajechałem pod garaż do jakichś Czechów, żeby wbili mi tyle barów co chcé. To znów nie zdążyłem wsiąść a zamek sakwy na ramę poszedł w pissssdu. To kolejna zabawa się zaczęła, poratowali frytkami tym razem. Od tego czasu mogłem już mknąć w stronę Pragi. Jeszcze przed trafiłem na piękną trasę wzdłuż rzeki i wjazd do stolicy okazał się spokojny, co innego wyjazd stamtąd. Kilka fotek moim gównianym telefonem i mogłem jechać dalej. Wahoo znów się zawiesiło i tym razem urwało 20 km. Dziś śpię na murawie w miejscowości Ocesna, rano podbijam Polskę:D
Fotki na stravie.
#rowerowyrownik #rower #bikepacking
Skrypt | Statystyki
źródło: received_972495080546930
Pobierzźródło: received_616484140548341
Pobierz@Mauupa: kurczę, coś szybko je załatwiłeś. Ile przebiegu miały?