Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +591
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
MIrki. Młody lvl 16 przyprowadza dzisiaj na chatę #plodnajulka. Ja jako odpowiedzialny ojciec stoję teraz w markecie i zastanawiam się jakie mu gumki kupić aby gówniarze głupot nie narobili. Durex Mutual Pleasure nie, bo to dla takich starych dziadów jak ja. Doradźcie coś, bo jego matka chce drzwi z zawiasów ściągać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym jakbyś bzikał, to zauważyłbyś że gumki mają swój podział. Jedne są dla młodych z cały czas płonącym konarem, a inne dla starych dziadów jak ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A kolega @NaczelnyAgnostyk: żartował, co widać z daleka, tylko jesteś zbyt przejęty kupnem tych gumek, żeby zauważyć ;) Co w
Na wszelki wypadek wino dla starej też kupiłem, bo czuję że będzie podwójne peklowanie. Młody z julką na piętrze, a ja ze starą na dole ( ͡° ͜ʖ ͡°) Muszę jakoś kobietę zająć aby nie latała obsrana jak Pawlak w "Nie ma mocnych":
Ale c--j. Grubsze może tak szybko nie pękną jak młody w pośpiechu będzie na pytonga zakładał :)
A potem już sam sobie resztę rozkmini :)
(ʘ‿ʘ)