Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +302
Pozdrawiam z Afganistanu!
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
źródło: 1000012315
Pobierz
Atreyu +108
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/71805641/wedlug-mnie-na-cwiczenia-wojskowe-powinna-byc-okre
Wpis w samo sedno. Te śmierdzące lenie z tagu #neet powinny iść w kamasze skoro nie chcą pracować. Niech zapyerdalają to może się czegoś nauczą i zarobią parę stówek. Może któremu się wojsko spodoba, biegi, spocone skarpety kolegów i kręcenie wora to może w tym wojsku zostanie. Nie jednego speirdona wojsko wyprostowało i stał się normalnym, odpowiedzialnym obywatelem.
Zapytam jeszcze ekspertów o zdanie, panowie @Lepper3001 , @mieszkamzmamusia co sądzicie o pomyśle mireczka Kopyto96?
#neet
@Rvn10 głupi są ci co nie pracują bo to nieroby, wojsko ich naprostuje
@hansschrodinger: Sobie to się zgodzę, ale społeczeństwu? Wyjaśnij
Z niewolnika nigdy nie będzie bojownika.
Być może i część takich osób by się skusiło, ale pod warunkiem jednoczesnej wysokiej gratyfikacji finansowej :)
a tak poza tym to musiałybybyć jakiś dobre odchyły a przecież tu takich nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ameneos biedny będzie ten kłusownik czy brudas co śmieci na którego się napatoczysz wieczorową porą ;)