Wpis z mikrobloga

Bardzo dobry wpis pana @Kopyto96, polecam:

https://wykop.pl/wpis/71805641/wedlug-mnie-na-cwiczenia-wojskowe-powinna-byc-okre

Według mnie na ćwiczenia wojskowe powinna być określona selekcja.

Grupa 1: Piwniczaki, maminsynki, osoby otyłe, przegrywy, miłośnicy siedzenia przed kompem = Miesiąc w kamasze, 12h zajęć dziennie z trepami bez wykształcenia, spanie w namiotach polowych i brak dostępu do internetu

Wpis w samo sedno. Te śmierdzące lenie z tagu #neet powinny iść w kamasze skoro nie chcą pracować. Niech zapyerdalają to może się czegoś nauczą i zarobią parę stówek. Może któremu się wojsko spodoba, biegi, spocone skarpety kolegów i kręcenie wora to może w tym wojsku zostanie. Nie jednego speirdona wojsko wyprostowało i stał się normalnym, odpowiedzialnym obywatelem.

Zapytam jeszcze ekspertów o zdanie, panowie @Lepper3001 , @mieszkamzmamusia co sądzicie o pomyśle mireczka Kopyto96?

#neet
  • 12
  • Odpowiedz
@hansschrodinger: nasz ekspert, mireczek Lepper najwyraźniej nie może się chwilowo wypowiedzieć, dostał bana parę dni temu. pewnie znowu poyechał po ukraińcach, mówiłem mu aby tej świetej krowy nie dotykał, ehhhh....niech mu ten ban lekki będzie.
  • Odpowiedz
@hansschrodinger: Normalnie według jego pomysłu to ja należę do grupy 2 , czyli mam płatne 5 dni strzelnicy i wykłady z pachnącym wykładowcą więc mi by tam pasowało żeby się jeszcze ze swojej pensji łożył na fajne wakacje dla mnie jestem osobiście na tak!!!
  • Odpowiedz
@neeet: nie wydaje mi się aby ktokolwiek kto jest na neet chciałby iść na jakieś szkolenie, do tego trzeba mieć dobrą kondycję i mięśnie. oraz być ogólnie zdrowym fizycznie.

a tak poza tym to musiałybybyć jakiś dobre odchyły a przecież tu takich nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ameneos biedny będzie ten kłusownik czy brudas co śmieci na którego się napatoczysz wieczorową porą ;)
  • Odpowiedz