Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +461
Kto wczoraj otworzył maskę w aucie przez dziwne stuki z okolicy silnika? Ja
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Bananek2 +227
Niemożliwe, żeby dziewczyna, która na temat swoich licznych "miłości" robi statystyki w Excelu i publiczne prezentacje w PowerPoincie na temat ich ogólnej oceny bilansu wad i zalet była traktującą chłopaków przedmiotowo, wyrachowaną, zimnie kalkulującą swoje interesy psychopatką, to się nie godzi, bardzo zaskakujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Co robi lewactwo? CO ZA WSTRĘTNY PATRIARCHAT! CHAM! ŻONĘ WYRZUCA! WSTRZYMAĆ EKSMISJĘ! ZMIENIĆ WYROK SĄDU!
I siedzą na schodach blokując działania prowadzące do eksmisji xDDD
Potem się dziwcie, że jakieś 1,5 mln mieszkań w Polsce stoi puste, a ceny kupna i najmu wywalają w kosmos. Bo nawet jak masz w ręce wyrok sądu to przyjdzie ci lewak i powie że on BRONI LOKATORÓW i zabroni ci wejścia do WŁASNEGO MIESZKANIA w którym na twój koszt żyją jacyś inni ludzie xDDD No kijem bym pogonił bez skrupułów gdyby mnie takie coś spotkało.
#bekazlewactwa #4konserwy #ekonomia #mieszkanie #lewica #konfederacja
brakuje danych empirycznych
Jedyne co znalazłam to co wstawiam.
@Klepajro na pewno to nie pomaga
@cookie96: O tu jedna znalazłem, poniższy komentarz robi to wręcz bestialsko.
nk da źródło, bo chce zobaczyć co tak naprawdę sąd orzekł
Nie dość że kobieta musi się nim zajmować to jeszcze ma z tym dzieckiem iść na ulicę xd
Komentarz usunięty przez moderatora
Gamoniu.
Dziecko zawsze powinno mieć możliwość wrócenia do domu rodzinnego.
To jest po prostu przerzucenie obowiązków rodzicielskich na obce osoby oraz po części państwo, które teraz musi zapewnić lokum takiemu niechcianemu wyrzuconemu dzieciakowi. Jak nie chcesz wychowywać
@SarahC: W komentarzach na Twitterze pod postami siedzących tam posłów Lewicy padło, że dziecko jest alienowane od ojca. Że bardzo chce mieć z nim kontakt, ale matka mu na to nie pozwala. I to nawet w sytuacji