Żeby nie było wątpliwości, oddajesz głos na partię która nie chce zrównać wieku emerytalnego mężczyznom i kobietom = JESTEŚ BECIAK I CUCK. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. I oczywiście przeszkolenie wojskowe tylko mężczyzn, co by naszych witaminek nie dręczyć dodatkowym obowiązkiem. Ładnie zobaczyliśmy, że debata to nie ładne tik toki. #takaprawda #konfederacja #mentzen #debata #przegryw #wojsko #obowiazkowecwiczeniawojskowe #polityka
@niewiemjakiwybrac: ja jestem 30 letnim prawiczkiem i zaglosuje na PIS zeby mieli bol dupy polki, a na konfederacje nie zaglosuje bo oni sa dla przedsiebiorcow itp dla bogoli oskarkow
@niewiemjakiwybrac: To są jego słowa ale to ty płaczesz jak dziewczynka, tylko dlatego że jest szansa że będziesz musiał ruszyć swoje tłuste dupsko aby wykonać przeszkolenie wojskowe a ci się pewnie nie będzie chciało bo wolisz siedzieć w piwnicy przy komputerze i płakać. Japier;dole niektórych ludzi z tego tagu na prawdę nie idzie zrozumieć.
To są jego słowa ale to ty płaczesz jak dziewczynka, tylko dlatego że jest szansa że będziesz musiał ruszyć swoje tłuste dupsko aby wykonać przeszkolenie wojskowe a ci się pewnie nie będzie chciało bo wolisz siedzieć w piwnicy przy komputerze i płakać. Japier;dole niektórych ludzi z tego tagu na prawdę nie idzie zrozumieć.
@wielkifanrapu własnie pokazałeś, że jesteś głupszy niż ustawa przewiduje i nawet nie wiesz z czego beka. Słuchanie rapu
@niewiemjakiwybrac: więc na kogo oddać głos? Nie ma partii idealnej. Robiąc sobie kalkulację zysków i strat i tak wychodzi że Konfa to najlepszy wybór.
@niewiemjakiwybrac: No i widzisz, z jednej strony masz racje, a z drugiej nie masz racji, bo nie chce zrównać wieku, bo nie chce przymuszać ludzi do dłużej pracy, a chce mobilizować ich ulgami podatkowymi, a z wojskiem to chodziło o przeszkolenie, a nie kilku miesięczny pobyt w jednostce jak za dawnych czasów. BTW. jak dla mnie to pierwsze szkolenia powinny być już w liceum, bo wtedy młodzi mogą złapać zajawkę
@siadatajta: Ja ciągle powtarzam, ze wyborcy konfy są jeszcze większymi frajerami i głupkami niż pisowcy, którzy co by nie mówić dostali te 13,14 i 500+. Wyborca konfy dostanie lepe na ryj, katolicki szariat i wyjście z UE xD
A jak taki wyborca zapyta się o wolność gospodarczą i niskie podatki to usłyszy, że to wszystko tylko żart był i w ogóle wyrwane z kontekstu, praca na dekady, "daj linka gdzie
@niewiemjakiwybrac: a jest jakas partia ktora chce zrownac wiek (ma to w programie) i ma realne szanse wejscia powyzej progu? XD Bo ja bym rozwazal, ale nie ma takich z tego co wiem.
@wielkifanrapu: Nie o to chodzi. Są na tym świecie rzeczy, za które gotów jestem poświęcić czas, podjąć wysiłek i narażać życie. Chlew obsrany gównem nie jest jedną z nich.
@Marty_Mcfly87: A czy kobiety nie mogą być przeszkolone również, nie każę im biegać z karabinem, ale np nauka opatrywania ran oraz wszelkie czynności logistyczne nie wymagające siły fizycznej.
#takaprawda #konfederacja #mentzen #debata #przegryw #wojsko #obowiazkowecwiczeniawojskowe #polityka
@wielkifanrapu własnie pokazałeś, że jesteś głupszy niż ustawa przewiduje i nawet nie wiesz z czego beka. Słuchanie rapu
a nie, nie jest napisane kobiet i mezczyzn, to sie nie liczy przeciez XDDD nie mieli tego na mysli
Nie ma partii idealnej. Robiąc sobie kalkulację zysków i strat i tak wychodzi że Konfa to najlepszy wybór.
A jak taki wyborca zapyta się o wolność gospodarczą i niskie podatki to usłyszy, że to wszystko tylko żart był i w ogóle wyrwane z kontekstu, praca na dekady, "daj linka gdzie