Aktywne Wpisy

rales +380
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)

Xtreme2007 +174
W te wybory stawiam na #konfederacja
Jako jedyni bronili moich praw podczas pandemii. Jako jedyni z rigczem głosowali przeciwko rozdawnictwu. Jako jedyni są za utrzymaniem gotówki i wpisaniem jej do konstytucji.
#wybory #polityka
Jako jedyni bronili moich praw podczas pandemii. Jako jedyni z rigczem głosowali przeciwko rozdawnictwu. Jako jedyni są za utrzymaniem gotówki i wpisaniem jej do konstytucji.
#wybory #polityka

#bekazprawakow #mentzen #memcen #bekazkonfederacji #neuropa #4konserwy #bekazkuca #polityka
@advert: wtedy twierdza upadnie i będą musieli przyznać się, że się mylili. Myślisz, że jaki typ ludzi wymyślił "ale nie to miał na myśli, trzeba poznać kontekst".
@ibilon: nie wiem o kim piszesz, ale na pewno nie o mnie. ja tu raz na parę miesięcy coś o polityce napiszę, i to tylko przy naprawdę znaczących blamażach xd
@jajcon84: kojarzysz takie powiedzenie "z deszczu pod rynnę"? (⌐
ze widzisz przyszłość i już wiesz że KONFEDERACJA będzie tak samo zła jak PiS, pomimo że nie mieli szansy rządzić. PO pokazlo 2 kadencje co potrafi, PiS pokazał co potrafi, czas na zmianę...
@jajcon84: nie tak samo zła, tylko gorsza. przynajmniej taki wniosek można wysnuc na podstawie wypowiedzi jej liderów, którzy są kompletnie pozbawieni wyobraźni i elementarnej wiedzy na temat funkcjonowania państwa, a na dodatek jednoznacznie potwierdzają że są religijnymi radykałami. Mencen dobrze wypada jedynie na pogadankach z licealistami, ale w każdej rozmowie, w której trzeba gadać o konkretach (a