Wpis z mikrobloga

@advert: Jak widzę, że Wykop jest ciągle spamowany "kolejnymi kompromitacjami" przez te same osoby, które w przerwach między atakowaniem Konfederacji ogłaszają swoją nienawiść do Polaków, Polski i wszystkiego z nią związanego, to mi kiełkuje w łepetynie, że nie powinienem ich słuchać, bo albo im ktoś za to płaci, albo są skończonymi idiotami.
Jak widzę, że Wykop jest ciągle spamowany "kolejnymi kompromitacjami" przez te same osoby

@ibilon: nie wiem o kim piszesz, ale na pewno nie o mnie. ja tu raz na parę miesięcy coś o polityce napiszę, i to tylko przy naprawdę znaczących blamażach xd

ruchają Polaków 2 kadencje a ty przejmujesz się obietnicami partii która nawet nie jest u władzy LOL

@jajcon84: kojarzysz takie powiedzenie "z deszczu pod rynnę"? (
@advert a ty wróżbita Maciej jesteś ????
ze widzisz przyszłość i już wiesz że KONFEDERACJA będzie tak samo zła jak PiS, pomimo że nie mieli szansy rządzić. PO pokazlo 2 kadencje co potrafi, PiS pokazał co potrafi, czas na zmianę...
ze widzisz przyszłość i już wiesz że KONFEDERACJA będzie tak samo zła jak PiS

@jajcon84: nie tak samo zła, tylko gorsza. przynajmniej taki wniosek można wysnuc na podstawie wypowiedzi jej liderów, którzy są kompletnie pozbawieni wyobraźni i elementarnej wiedzy na temat funkcjonowania państwa, a na dodatek jednoznacznie potwierdzają że są religijnymi radykałami. Mencen dobrze wypada jedynie na pogadankach z licealistami, ale w każdej rozmowie, w której trzeba gadać o konkretach (a