Aktywne Wpisy
WielkiNos +175
My sobie chillujemy, a tu chłop już od rana ma jazdy, że się nie tak odezwał. A wy jak byście powiedzieli żeby nie uchybić kobiecej godności?
#seks #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
#seks #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Mysiekpysiek +292
Oj, chyba #tangodown
#grecja #bangladesz #kryminalne #anastazjazgrecji
ale kontynuujemy, wyszła z ciapkami i teraz następuje wątek ze skuterem, tak? opowiedz dokładnie jak to wyglądało, wątek uprowadzenia Anastazji skuterem jest kluczowy
Teraz forsujecie teorię, jakoby obalała z ciapakami
wracając do twojej poprzedniej wypowiedzi, w której twierdzisz że mogli ją siłą wyprowadzić jeśli była bardzo pijana. jakby gdyby nigdy nic siłą zmusili ją do poinformowania o tym swojego chłopaka a następnie, jak sugerujesz, nadal mocno pijana została zmuszona zająć miejsce pasażera na tym motocyklu i potrafiła się na nim utrzymać
absurd, głąbie ????????
Podałem ci opis sytuacji potwierdzonej przez greckie służby, podałem źródło. Ty tylko potrafisz pisać "no ale no ale a !!!!" i zmieniasz temat XD
Ale wiem, że wiesz lepiej. Przecież jeszcze 2 dni temu wg Was Anastazja od początku piła z ciapakami na mieście ( ͡° ͜ʖ ͡
i już sobie nie dodawaj, nikt tu nie pisał że siadała na #!$%@? brudasom bo jest polką(z pewnością nie ja jeśli już), przyczepileś się
kkkkkkkkkkkkkkk
nie zesraj się
świetny argument plotkareczko
ale nie popłacz się z tego tytułu
XDDDDDDDD jak to jest być debilem? masz jakieś zniżki w autobusach i pociągach?
idealnie pasuje pod teorie wykopków, ONA PO PROSTU TEGO CHCIAŁA!1!1!
@Damntrain przykro mi, zostałeś zrównany z ziemią przez kolegę @Tfor
Komentarz usunięty przez moderatora