Wpis z mikrobloga

Aktualizacja sobota, godz. 19.00 Zatrzymany pod zarzutem porwania wrocławianki 32-latek z Bangladeszu mieszkał na wyspie Kos od kilku lat. Pracował dorywczo przy porządkowaniu ogrodów i na polach. Ostatnio był bezrobotnym. Jego sąsiadka zeznała policji, że w środę widziała go w dziwnym stanie. Spanikowany biegł przy domu, miał ubranie pobrudzone krwią

Oj, chyba #tangodown

#grecja #bangladesz #kryminalne #anastazjazgrecji
  • 36
@Tfor ale kupiła coś w tym sklepie? może brudasy były na wystawie i to właśnie oni byli rzeczą nabytą?

ale kontynuujemy, wyszła z ciapkami i teraz następuje wątek ze skuterem, tak? opowiedz dokładnie jak to wyglądało, wątek uprowadzenia Anastazji skuterem jest kluczowy
@Damntrain: Nieźle jesteś zagmatwany. Człowiek prostuje twoje wyjęte z dupy teorie, a ty nadal nie rozumiesz. Sobie uzbdurałeś jakieś rzeczy i na ślepo w to idziesz. Gdzieś mówiłem, że nie piła? Nie, idioto XD Piła na mieście solo i to jest fakt. Wasze teorie wychodkowe na tagu sprzed 2 dni, jakoby piła na mieście od początku z ciapakami została już dawno spuszczona w kiblu.

Teraz forsujecie teorię, jakoby obalała z ciapakami
@Tfor używanie "XD" powoduje, że sam brzmisz jak idiota.

wracając do twojej poprzedniej wypowiedzi, w której twierdzisz że mogli ją siłą wyprowadzić jeśli była bardzo pijana. jakby gdyby nigdy nic siłą zmusili ją do poinformowania o tym swojego chłopaka a następnie, jak sugerujesz, nadal mocno pijana została zmuszona zająć miejsce pasażera na tym motocyklu i potrafiła się na nim utrzymać

absurd, głąbie ????????
@Damntrain: Jak mam nie dodać XD jak widzę takiego pelikana jak ty, co łyka każdą bzdurę bo mu pasuję do światopoglądu.

Podałem ci opis sytuacji potwierdzonej przez greckie służby, podałem źródło. Ty tylko potrafisz pisać "no ale no ale a !!!!" i zmieniasz temat XD

Ale wiem, że wiesz lepiej. Przecież jeszcze 2 dni temu wg Was Anastazja od początku piła z ciapakami na mieście ( ͡° ͜ʖ ͡
@Tfor nic nie lykam i właściwie czy z nimi piła czy nie ma tu zerowe znaczenie, więc nie wiem czemu się tak na tym skupiasz. Nie wiem jak sobie wyobrażasz porwanie kogoś na motocyklu, w dodatku napranego, to co najmniej uber-trudne technicznie ale chyba żyjesz w innej gęstości

i już sobie nie dodawaj, nikt tu nie pisał że siadała na #!$%@? brudasom bo jest polką(z pewnością nie ja jeśli już), przyczepileś się
@Tfor zapomniałeś jeszcze o fakcie, że znaleziono jej telefon, a to oznacza tylko jedno1!1!1 uciekła z ciapakami bo jej było nudno w związku i szukała boooolca!!!!1!1!1

idealnie pasuje pod teorie wykopków, ONA PO PROSTU TEGO CHCIAŁA!1!1!

@Damntrain przykro mi, zostałeś zrównany z ziemią przez kolegę @Tfor