Aktywne Wpisy
przecietny_facet +65
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
Runaway28 +187
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka
Indoktrynacja młodych polek ma się w najlepsze.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Indoktrynacja młodych polek ma się w najlepsze.( ͡° ʖ̯ ͡°)
No jak tam faceciki, widzieliście nowy program lewicy? Za łatwo wam się żyje w tym kraju? Nasze feministki chcą wprowadzić urlopy menstruacyjne. W Polsce mamy do dysponowania 26 dni urlopu i 251 dni roboczych. Zgadnijcie ile powinien wynosić dodatkowy urlop dla kobiet.
60 dni rocznie XD
Oczywiście te 5 dni w miesiącu będą stu procentowo płatne.
Wiadomo że nie będzie pola do nadużyć. W końcu będzie potrzebne aż zaświadczenie od lekarza( jakiegokolwiek). Czyli w dzisiejszych czasach 200 złotych i 15 minut teleporady. Ewentualnie za darmo od lekarki aktywistki. #polityka
Program jest seksistowski i juz go zglosilem do odpowiednich ogranow lewackich organizacji
Nie widzę innego wytłumaczenia na tak idiotyczne postulaty.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
proponuje zmiane definicji schabowego zeby weganski z soi tez sie do niego zaliczal
glosujcie glosujcie, policja was wyrzuci z mieszkania bo p0lka uzyje swojej zmienionej definicji gwaltu XD
@metatrotro: No cóż. Zasada domniemania niewinności jest opresją patriarchatu ¯\(ツ)/¯
a lewusy dorzuca do tego wiecej przywilejow ktore pis moze podchwyci jesli zauwazy ze zaldbergi dostaja za to glosy
jest realny morawiecki opowiadajacy o miesiaczka+
Albo sprzeciwimy się całej dyskryminacji albo żadnej.
Ale cóż wielu jełopów jest w stanie nawet bronić kobiety które na jdg ustawiały sztucznie składkę na 1 miesiąc by wyłudzić potem macierzyński...
Za nasze pieniądze to wszystko....
A nie można zrobić tak, że ci co nie chcą dzieci, zwyczajnie je oddadzą za darmo tym co ciedzi chcą? xD
Przecież będzie znacznie taniej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bo chcą przepchać kolejny przywilej, a łatwiej walczy się z tymi, których jeszcze nie wprowadzono. Walka ze wszystkim na raz jest mało skuteczna.
- darmowe kondony
- urlop kacowy