@Vaclav: nie wiem czy akurat szare myszki płodne Julki. Uogolnil bym to ludzie xo maja jakas tam wiedze i nie lubią być o---------i za swoją pracę gdy chcą postępować uczciwie będą szły w stronę konfederacji bo nawet jeśli kłamie to oninjeszcze nie dali się poznać ze klamia przed wyborami a robia co innego, tak jak reszta parti w sejmie. I przymykają oko na
@Vaclav: badanie 16-35 ma się nijak do rzeczywistości. Jakby zrobili 20-35 to wyniki byłyby zupełnie inne. Jak się robi tak szeroką grupę badawczą to chce się coś zamaskować
@ja_tu_tylko_na_moment jak sondaze pokazuja oczekiwane przez nas wyniki to jest doskonale. jak pokazuja cos, co nam nie pasuje, to sa to brednie, bzdury i falszywe oswiadczenia. Sondaze z poprzednich wyborow jasno pokazaly, ze nie warto do nich przykuwac uwagi, bo patrzac na nie mielibysmy Komorowskiego za prezydenta ponownie jako pewniaka.
@Howkiee: Do kościoła chodzić nie trzeba, do szkoły już tak. Jakie jest prawdopodobieństwo takiego porodu, dla przeciętnej Polki w wieku 16-35 lat, wśród których część już ma dzieci i nie planuje kolejnych, inne nie mają i nie planuje?
Pa tera
https://twitter.com/KKonfederacji_/status/1641516089417801746?t=2_zrCKLCKhS5k1JjHihYMQ&s=19
@Vaclav: nie wiem czy akurat szare myszki płodne Julki.
Uogolnil bym to ludzie xo maja jakas tam wiedze i nie lubią być o---------i za swoją pracę gdy chcą postępować uczciwie będą szły w stronę konfederacji bo nawet jeśli kłamie to oninjeszcze nie dali się poznać ze klamia przed wyborami a robia co innego, tak jak reszta parti w sejmie.
I przymykają oko na
@ItsGrN: Bo szanująca się kobieta by z tobą na randkę nie poszła (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Komentarz usunięty przez moderatora
@ItsGrN: idę o zakład, że też by się z tobą nie umówiła xD
źródło: 6HcCn2pm46f6Pd0XxjXRHChlOyEEPdm8
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Vaclav: Spójrzmy na to statystycznie:
- 11% młodych kobiet głosuje na Konfederację
- ale już 89% młodych kobiet już na Konfę nie głosuje,
@ItsGrN: Trochę jak mężczyzna głosujący na lewicę/KO ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez autora