Wpis z mikrobloga

@karix98: Czy ja wiem. Diablo 4 klimatem i grafiką daje radę. Jest bardzo dobrze. Widziałem na najwyższych możliwych ustawieniach odpalonego na 4070 TI i jednak detale robią wrażenie, zwłaszcza na bardzo dużym monitorze. Oczywiście POE 2 też bardzo ładnie się zapowiada, ale to wciąż będzie gra dla hardkorowych graczy, którzy godzinami babrają się w theorycraftingach i to oni są głównym targetem gry.
@karix98: w gierach z rzutem izometrycznym ladniejsza grafa to urozmaicenie, ale niekoniecznie musi sie przekladac na miodnosc. No ale w sumie nie bede zgrywal specjalisty, bo chyba w zadne diabolo I poe nie gralem, ale od wielu lat slysze, ze PoR to po prostu dobra giera w tych klimatach. Inspirowana diabolo, a jednak przewyzszajaca "mistrza" w roznych aspektach.

Tak sobie mysle, ze fajnie by bylo pograc w starocie, ktore mnie ominely,
@karix98: trailer - trailerem. Zapewne zagęszczenie przeciwników było dobrane pod cooldown skilli ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja mam obawy co do odbioru gry pod względem gameplayu. PoE 2 zauważalnie zmienia kierunek podejścia do rozgrywki. Z one-skill-oriented na multi-skill oraz zauważalnie spowolniona akcja (do czego nas z resztą próbują powoli przyzwyczajać w ostatnich dodatkach do Poe 1). Jednoguzikowsoc Poe 1 też ma swoje plusy. Dużo obecnych graczy swoją