@mirko_anonim: Kolejny normik który nie wie czym jest blackpill. Blackpill = idea że wygląd decyduje o relacjach z płcią przeciwną. Osoby o niepożądanych cechach jak niski wzrost lub brzydota mają bardzo ciężko ze znalezieniem partnera. Tyle i aż tyle.
@mirko_anonim ludzie wymyślili sobie jakieś pigułki i na własne życzenie zostają potem w tym zamknięci i dręczeni. Co złego jest w byciu sobą? nawet jeżeli masz poniżej " 180cm i zakola"? Ja też mam te cechy i co z tego? xd
@SzepczoncyGrzyp: No tak. ( ͡°͜ʖ͡°) A co, nikt nie był gnębiony ponieważ jest niski i/lub brzydki? Wiesz jak tego typu doświadczenia wpływają da psychikę młodego człowieka? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: Oczywiście że zarzutki istnieją, niektóre osoby trollują, niektóre bardzo młode niepotrzebnie to chłoną bo nawet się nie zetknęły z prawdziwym światem a już sobie same wtłoczyły niezłe szamba do baniaka.
Co nie zmienia faktu, że duża grupa osób zaczęła czytać i trochę z tym sympatyzować bo w sporej mierze kwestie tam głoszone są prawdziwe.
Świat to nie jest miłe miejsce by definition tylko gra o zasoby, pvp, dość brutalna w
Blackpill = idea że wygląd decyduje o relacjach z płcią przeciwną. Osoby o niepożądanych cechach jak niski wzrost lub brzydota mają bardzo ciężko ze znalezieniem partnera.
Tyle i aż tyle.
Ja też mam te cechy i co z tego? xd
@abc-def @Umcia_Umcia
@SzepczoncyGrzyp: Wiesz że są ludzie którzy są gnębieni przez rówieśników ponieważ ''są sobą''?
dosłownie masz pełno programów randkowych, w których normiki i high tier chady odpadały z konkurencji jeśli sie pojawiał chad
Co nie zmienia faktu, że duża grupa osób zaczęła czytać i trochę z tym sympatyzować bo w sporej mierze kwestie tam głoszone są prawdziwe.
Świat to nie jest miłe miejsce by definition tylko gra o zasoby, pvp, dość brutalna w