Aktywne Wpisy

kukold +193
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

SystemHalted2_0 +167
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blackpill = idea że wygląd decyduje o relacjach z płcią przeciwną. Osoby o niepożądanych cechach jak niski wzrost lub brzydota mają bardzo ciężko ze znalezieniem partnera.
Tyle i aż tyle.
Ja też mam te cechy i co z tego? xd
@abc-def @Umcia_Umcia
@SzepczoncyGrzyp: Wiesz że są ludzie którzy są gnębieni przez rówieśników ponieważ ''są sobą''?
dosłownie masz pełno programów randkowych, w których normiki i high tier chady odpadały z konkurencji jeśli sie pojawiał chad
Co nie zmienia faktu, że duża grupa osób zaczęła czytać i trochę z tym sympatyzować bo w sporej mierze kwestie tam głoszone są prawdziwe.
Świat to nie jest miłe miejsce by definition tylko gra o zasoby, pvp, dość brutalna w