Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oto ja Anonim #przegryw, całe moje życie było takie że laski mnie omijały szerokim łukiem aż do pewnego momentu gdy to poznałem swoją obecną żonę w wieku 19 lat ona coś we mnie dopatrzyła ogarnęła wygląd, nabrałem pewności siebie, ogarnąłem fajne źródło dochodu, ogarnąłem jakiś samochód niby clio ale z salonu i nowe. Tak sobie szczęśliwie żyłem przyszedł ślub pobraliśmy się ale z dziećmi poczekamy aby móc zbudować dom. I wtedy był taki okres że żona w weekendy miała wyjścia z znajomymi ale tak wszystko pod kontrolą po w każdej chwili mogłem wpaść i sprawdzić co robi. Wiedziałem gdzie i co robi ale nie robiłem tego.
Ja sam się trochę szlajałem jak ten zbity pies. Miałem motocykl to sobie nim jeździłem. I od czasu do czasu odwiedzałem kumpla i miał on też żonę taką naprawdę gorącą sztukę tylko widać było że mnie nie lubi (mnie to nie dziwiło bo nadal uważałem się za przegrywa) i jakoś nigdy że mną nie prowadziła żadnych rozmów. Aż kiedyś od niej dostałem telefon czy wpadam do nich na imprezkę. Tak pomyślałem tyle czasu nigdzie nie byłem czemu nie. Ja tam wpadam ona z 3 koleżankami pytam się gdzie kumpel no nie ma ale będzie i masz napij się z nami poszło sporo alkoholu nie wiem kiedy koleżanki ulotniły się ta do mnie zagaduję uśmiecha się wyszliśmy na papierosa ta mnie obejmuję bo zimno już gdzieś te jej ręce wędrują za daleko. Wiedziałem o co jej chodzi i jakoś sam ją złapałem wymownie za tyłek ona tylko się uśmiechnęła klęknęła i dalej poszło . Zdradziłem żonę...
Na drugi dzień moralniak jak 150 dostaję od niej sms-a pogadamy w poniedziałek i czekam taki zestresowany w końcu jest telefon a ja pewny że powie że to był błąd pierwszy i ostatni raz lub mnie opierdzieli że ja winny itd. a ta proponuję mi abym w kolejny weekend tez wpadł ja tak nie bardzo ale myślę pojadę wytłumaczę że bez sensu i skończy się te koszmar. Zajeżdżam ta mi już otwiera drzwi odpowiednio ubrana mówię że tu nie ma mowy za często jestem w tym domu idziemy do samochodu pogadać czekam. Pojechaliśmy tak tłumaczę że nie ja tak nie mogę żonę kocham błąd pomyłka kumpla uwielbiam że nie. A ta jak chcesz masz do wyboru albo dziś spędzimy miły wieczór albo jutro twoja żona i mój mąż dowiedzą się że tydzień temu mnie zgwałciłeś ja takie O. w końcu spędziliśmy ten wieczór mi nawet nie stanął a jak już stanął to 5 sekund i po wszystkim myślałem że po takim popisie da mi spokój. A ta dalej kolejne spotkanie i tak przez ponad 2 lata. aż w końcu sam powiedziałem wszystkim bo już nie wyrabiałem psychicznie. Cała okolica aż huczała żona mi wybaczyła z kumplem nie mam kontaktu. Wyprowadziłem się z żoną i żyjemy sobie.

A najgorsze w tym wszystkim jest to że inne żony kolegów lub przyjaciółki żony teraz lubią zostawać sam na sam że mną wiedząc że zdradzałem żonę. I ostatnio zacząłem robić test czy to jest czysto przyjacielskie czy liczą na coś więcej . Czyli jak byliśmy sami zimno mi przytul mnie objęcie i
ręka powoli na tyłek aż wsuwałem ją pod tyłek żadna nie zaprotestowała każda się cieszyła. Co jest kuźwa nie tak z tym światem.

#tinder #zwiazki #zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem na ile ta historia jest prawdziwa, ale niestety zjawisko zdrad nie jest aż tak rzadkie jak się o tym myśli. Nawet nie chcę myśleć jak wygląda życie super przystojnych gości i ich "redpill". No ale to jest typowa hipokryzja ludzi, którą widać było w aferze gimperowej. I kobiety zdradzają albo chcą zdradzać i faceci zdradzają albo chcą zdradzać a publicznie wszyscy są świętoszkami, wspierającymi, kochającymi partnerami.
  • Odpowiedz
Nie wiem na ile ta historia jest prawdziwa

@janciopan: Na 0 bo ta historia odwołuje się do mnóstwa triggerujących tematów - od małżeństwa z piękną żoną w młodym wieku, przez jazdę na motorze, kończąc na koleżankach przyjaciółek co same do łóżka ciągną.

A na koniec jeszcze żonka wybacza i żyją sobie długo i szczęśliwie xd
  • Odpowiedz
@janciopan: Redpill wygląda tak w ogromnym skrócie, że jest to błędne koło w którym #przegryw różne pogłębiają swoje problemy jedynie zamiast sobie pomóc. Wmawiając sobie przy tym jakieś farmazony o naturze kobiet i oświeceniu jak Warszawski i Carrioner
  • Odpowiedz