Wpis z mikrobloga

@tylkoponsfw: już któryś raz wyświetla mi się twój wpis na ten sam temat, domniemam, że to nie bait. Powinieneś udać się do psychologa i przegadać z nim swoje emocje, jeśli "nie możesz wytrzymać psychicznie" ze wzgledu na to, ze jakąś garstka ludzi jest bardziej uprzywilejowana na jednej płaszczyźnie życia. Jest wiele ludzi, od których masz o niebo lepiej rodząc się w Polsce jako biały członek kraju trzeciego świata. Życie jest
  • Odpowiedz
@tylkoponsfw: nie używasz żadnych merytorycznych argumentów tylko agrwsywnych półsłówek, jesteś takim samym złem jak progresywne feministki XDDDDD beka, żyj dalej w banieczce 19 mln złych, hipergamicznych kobiet i ruschaj wał kołdry do końca żywota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
normalne laski, niektóre z nadwagą ale taka tez jak chce to kazdego znajdzie

@Invisiblinio: I może właśnie to jest powód. Skoro oczekują chadów, to pewnie nie mają zbyt wysokiego libido. Bo gdyby miały, musiały by spuścić z wymogów chociaż odrobinę.
  • Odpowiedz
A ja tam rozumiem jego frustrację

@dzkeson: a ja może jestem sfrustrowana bo nie urodziłam się Paris Hilton ale to nie znaczy, że nienawidzę bogatych i usprawiedliwiam nienawść do nich za sam fakt, że oni istnieją i każystają z tego co dał im los.

Zauważ, że w dzisiejszych czasach cała uwaga w związku z nierownosciami płci kręci się wokół kobiet. Jest caly ruch, są marsze i teraz praktycznie co trzecia laska jest
  • Odpowiedz