Aktywne Wpisy
wykop +35
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
prosiliśmy Was ostatnio o feedback dotyczący wykopowych aplikacji mobilnych. Wasz odzew był ogromny, za co bardzo mocno Wam dziękujemy - jesteście wspaniali, wiecie? (。◕‿‿◕。) Wszystkie zgłaszane przez Was tematy zostały przeanalizowane przez zespół i rozpisane. Dziś wracamy do Was z pierwszą paczką gotowych zadań - pozostałe zadania będziemy realizować w kolejnych aktualizacjach.
No dobrze, a teraz przejdźmy do konkretów. Poniżej lista
prosiliśmy Was ostatnio o feedback dotyczący wykopowych aplikacji mobilnych. Wasz odzew był ogromny, za co bardzo mocno Wam dziękujemy - jesteście wspaniali, wiecie? (。◕‿‿◕。) Wszystkie zgłaszane przez Was tematy zostały przeanalizowane przez zespół i rozpisane. Dziś wracamy do Was z pierwszą paczką gotowych zadań - pozostałe zadania będziemy realizować w kolejnych aktualizacjach.
No dobrze, a teraz przejdźmy do konkretów. Poniżej lista
dddobranoc +521
Teraz zarabiam 3490zl brutto, a będę zarabiał 4000 brutto. 510zl więcej. *więcej*. Gdzie tu moja strata?
#polityka #pracbaza
Dogonilem kure znoszaca zlote jajka
@Goronco: siła nabywcza. Wszyscy byliśmy kiedyś milionerami. Mieliśmy 500000PLN *zysku*. Tylko co mogłeś za to kupić.
@pieczony_szczur_z_ogniska: tobie się życie zawaliło, więc będziesz też sugerował by inni mieli tak samo #!$%@? jak ty? Ale to polskie.
Ci co zarabiają więcej tracą, dlatego nam się to nie podoba, proste.
1. najmniej prawdopodobna: z dobroci serca nie robi nic i ją akceptuje, żeby było na bombelki
2. najbardziej prawdopodobna: podwyższa ceny, co powoduje inflacje, płacisz za wszystko więcej, więc wychodzisz na zero, a nawet nie, bo inflacja ma wiele negatywnych konsekwencji, o których sobie możesz poczytać(chodź wątpię, że to zrobisz)
3. średnio prawdopodobna: pracodawca redukuje
@pieczony_szczur_z_ogniska: XDDD p0lak, sobie dobrze, innym pod górę.
@huudyy: I to pisze czlowiek ktory sie zesral o podwyzke placy minimalnej ktora go nie dotyczy bo zarabia dobre pieniadze? Ja #!$%@? szczyt hipokryzji. Ja zapisuje Twoje komentarze. Zrobie post i bedziesz wykopowym posmiewiskiem.