Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć Mirki. Mam 18, z zainteresowań to bardziej nerd (nauki ścisłe, programowanie, historia i polityka). Z wyglądu nie jestem zły gdyż jestem po jednym związku, gdzie jedna dziewczyna ze szkoły sama zagadała oraz byłem podrywany przez kilka dziewczyn w życiu. Problem leży w tym iż chciałbym znaleźć fajną rozgarniętą dziewczynę, która nie będzie infantylna. Zatem Mireczki powiedzcie mi gdzie mogę takowej szukać, dodając jeszcze że te słynne katolickie szare myszki nie wchodzą w grę ze względu na to iż nie wierzę? Z góry dzięki za pomoc.

#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: znajdziesz jak już to przypadkiem albo przez znajomych, ewentualnie możesz skorzystać ze swoich zainteresowań i ruszyć się gdzieś. Nie masz też co liczyć, że w tym wieku taką znajdziesz i nie masz co się spinać bo i tak taki związek nie przetrwa dość długo.
  • Odpowiedz
Wszędzie szukać. To nie jest tak,że na imprezie spotyka się same idiotki, a na uczelni same rozgarnięte. Wszędzie możesz znaleźć podobną do siebie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): Każda będzie infantylna mireczku. Prawdziwą miłość możesz poznać jeżeli otworzysz się na nowości, poznawanie kolegów o podobnych zainteresowaniach, może któremuś wpadniesz w oko, może wpadnie ci on. Tego z całego serca tobie życzę.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz