Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

NaglyAtakGlazurnika +128
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Cześć Mirki. Mam 18, z zainteresowań to bardziej nerd (nauki ścisłe, programowanie, historia i polityka). Z wyglądu nie jestem zły gdyż jestem po jednym związku, gdzie jedna dziewczyna ze szkoły sama zagadała oraz byłem podrywany przez kilka dziewczyn w życiu. Problem leży w tym iż chciałbym znaleźć fajną rozgarniętą dziewczynę, która nie będzie infantylna. Zatem Mireczki powiedzcie mi gdzie mogę takowej szukać, dodając jeszcze że te słynne katolickie szare myszki nie wchodzą w grę ze względu na to iż nie wierzę? Z góry dzięki za pomoc.
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero