Wpis z mikrobloga

Program Konfederacji:

- Niskie podatki. Likwidacja PIT, VAT, CIT, ZUS etc Budżet państwa jak wiemy, co rano napełnia się jak magiczny skarbiec. Po prostu wstajesz rano i jest hajs! (ostrożnie)

- Zbliżenie z Rosją. No normalnie, mówię Ci typie rozsądny konserwatyzm. Nawet już jest wprowadzany przez orków w Ukrainie. Rosja przecież nie jest naturalnym wrogiem Polski, coś Ty!

- bliskie relacje z AfD. Bo mają poglądy również nacjonalistyczne, a że AfD wschodnie Niemcy uważają za centralne? A to szkopuł, kto by się przejmował.

- Cenzura internetu. No bo wolność, tak w sensie "partia wolność" a nie, że wolność, no przecież mówiliśmy!

- Wyjście z UE. Bo my jesteśmy dojrzałym demokratycznym, bogatym krajem, z elitą intelektualną w sejmie, więc nie będą nam mówić co mamy robić! A z dotacjami, EOG, Wymianą handlowa, Schengen, projektami gdzie często większość % jest z UE? Aj tam, 400 lat temu ludzie mieszkali w lepiankach z gów#a i jakoś żyli.

- Wyjście z NATO. Bo jesteśmy mocarstwem nuklearnym, mamy silną armię i świetne położenie geograficzne, więc na ch#j taki sojusz dla kraju, który wiecznie był napadany.

- Tylko katolicy w administracji. Bo poganie nie będą mieć takich praw. Ha tfu na nich, tylko Bóg (ostatecznie katolik) może nas sądzić!

- Narodowy katoliban. Kościół połączony z aparatem państwowym, miliardowe dotacje, indoktrynacja. Rydzyk jeszcze większym oligarchą. Nie podoba Ci się? To do widzenia.

- Równouprawnienie mężczyzn. To dopiero jak pozrywamy wszystkie traktaty i poopuszczamy sojusze, by w czasie wojny za brak chęci wycieczki na front, Konfa ma prezent! - kara śmierci.

- Zakazana całkowicie aborcja i invitro. 25 lat więzienia za przerwanie ciąży pochodzącej z gwałtu. Płód martwy, życie matki zagrożone? Niech się dzieje wola boska.

O czymś zapomniałem?

#polityka #korwin #konfederacja #bekazlewactwa #bekazprawakow #4konserwy #neuropa
Pobierz Cichy87 - Program Konfederacji:

- Niskie podatki. Likwidacja PIT, VAT, CIT, ZUS etc ...
źródło: korwin-cytat-z-wielkich-przywodcow-tylko-jego-ekscelencja-wlodzimierz-putin-broni-wartosci-europejskich
  • 8
Tak myślałem, że kompletnie nie zrozumiesz tego wpisu xd

edit: dobra, oświecę Cię. Wszystkie podpunkty to hasła które głoszą, a w ramach ironii zawarłem to w ramach ich programu wyborczego.

@Cichy87: a to nie można ironią na ironie odpowiadać? :)