Takie raczysko wyswietlilo mi sie na fb. Od razu mowie, ze ogladasz na wlasna odpowiedzialnosc i nie zwracam za onkologa. Kiedys szarpanek wydaje mi sie, ze juz grillowal tego wstretnego feminoida. Oczywiscie inne przedstawicielki tej niedorozwinietej plci kwicza w komentarzach i propsuja ten wyrzyg. Jeszcze ten wstep, ze slowem "chlopiec" sugerujacy wiecie, ze gupi, niedojrzaly, nic nie wiedzacy o zyciu. Baba przywalila z hukiem w sciane tak, ze rzucilo jej sie mocno na dynie. #p0lka #przegryw #blackpill #redpill #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #szarpankizzyciem #s--s
@jaszczurki: srake to ty masz we lbie jak myslisz, ze ten filmik dla jaj zostal zrobiony. Na tym gowno profilu caly czas jest sranie na facetow i programowanie julek, ze sa pokrzywdzone i uciemiezone przez patriarchat.
@kamil-tika: po co wyzywasz od razu, to nie był atak w twoją strone tylko w stronę widowni tej laski i jej twórczości, zgadzam się generalnie z tym co napisałeś i wcale nie myśle że ona to robi dla beki bo wiem że jest masa osób które podziela jej poglądy
@kamil-tika: w ogóle to nieźle zmanipulowany ten filmik, ona sugeruje że chłop żyjący samotnie bez laski będzie za wszystko płacił i nic sam nie robił, a prawda jest taka że większośc samotnie żyjących chłopów sprząta, pierze i gotuje samodzielnie, więc te jej pieprzenie jak to kosztowne jest życie bez kobiety można włożyc między bajki
Już niemłoda Pani, nie otrzymuje już tego poziomu atencji od płci przeciwnej co kiedyś, musi wymyślić się na nowo - najczęściej przybiera to formę popularnej ostatnio mizoandrii.
@jaszczurki: Dokladnie. Niech ona w ogole korzysta tylko z uslug i dobr wytworzonych przez lymyn to szybko sie przekona, ze jak cos dupnie w samochodziku to zaden lymyn jej tego nie naprawi bo zadnego lymyn w warsztacie nie spotkasz. Samochodem tez nie powinna jezdzic bo to maszyna zrobiona i poskladana przez chlopa.
@kamil-tika: No bo mieszkanie czy dom trzeba codziennie sprzątać. xD Wystarczy rumba, zresztą ta typiara jest bezrobotna, ma męża pantofla i nie mają dzieci. Jej o------o od zbyt dużej ilości czasu wolnego, a mąż taki cuck że pewnie jest wyśmiewany, bo baba mu publicznie robi wstyd.
@kamil-tika: wymyśla powody, dla których niby jest potrzebna mężowi. Po bólu d--y i wytrzeszczu spowodowanego tym bólem oaz sztucznym kretyńskim uśmiechu, widać że, sama nie wierzy w te bzdury, które opowiada
@kamil-tika: Skąd ona bierze że 5k opiekunka zarabia? Wpisuje w google zarobki i mediana to 3500zł BRUTTO i tak samo dla sprzątaczki i kucharki średnia to 3500-3700 brutto miesięcznie. Kto zresztą codziennie wpuszczać będzie sprzątaczkę i kucharkę żeby coś ugotowały xD? Zrobienie jakiegoś jedzenia to kwestia umówienia się obu stron w związku i można codziennie jeść obiad nie zatrudniając żadnej kucharki. Można utrzymywać porządek w domu regularnie po sobie sprzątając
#p0lka #przegryw #blackpill #redpill #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #szarpankizzyciem #s--s
Temu nie oglądam. Nie jestem odpowiedzialny.
Komentarz usunięty przez autora