Aktywne Wpisy
kitty-cat +9
Nie mogę spać. Budzę się w okolicy 1-2 ale idzie zasnąć, potem 3-4 i zaczyna się problem no i znowu przed 5 i już ciężko jest zasnąć.
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
I tak co noc #!$%@?. Jestem notorycznie zmęczona, wręcz wyczerpana. Mam dość. (╥﹏╥)
#zalesie #spanie #bezsennosc
Potifara +40
W tym momencie na miejscu Sylwestra Wardęgi miałbym jedno wielkie „ale" do „Boxdela". Michał po Pandora Gate mógł pójść na dno, jak to zrobił Marcin Dubiel. Nie poszedł, bo jedną z bardzo mocnych pomocnych dłoni wystawił mu właśnie „Druid". Zrobił to, mimo że zdawał sobie sprawę, jakie konsekwencje taka postawa poniesie. A przede wszystkim jaki będzie miała odbiór. Wypominał to sam „Nitro", z którym teraz włodarz FAME-u się trzyma.
Sergiusz w tamtym
Sergiusz w tamtym

-musze wstawać o 5:10 by dojechać na odprawę o 7,
-nie mogę pracować zdalnie,
-zarabiam 1/5 tego co wy,
-nie mam callow w środku dnia,
-brak jiry i rozdzielenia zadań,
-atmosfery w zespole i równości,
-nie mam szans pracy za granicą,
-nie będę miała dzieci,
-każdy tu jest zdenerwowany,
Złapaliście Pana Boga za nogi i macie cudowny zawód.
#programista15k #pracbaza #lekarski #medycyna
źródło: IMG_20230613_094533
Pobierzz tym, ze programisci 15k po prostu istnieją
Każdy lekarz który dobrze się sprzeda - będzie pracował 40h tygodniowo w prywatnym gabinecie z tempem NFZ po prostu musi tyle zarabiać.
A żeby jako programista nie zarabiać 15k to trzeba być gownem albo pracować mało godzin
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym żadnym odkryciem jest że IT, które w większość jest zautomatyzowane, jest jednym z najwygodniejszych zawodów. Jednak ma też swoje wady. Ja siedzę w IT, a nie mógłbym być programistą, trzeba mieć do tego zawidu odpowiednie zacięcie.
Dziwne stwierdzenie w kontekście samego wpisu.
to znaczy że #!$%@? sobie wybrałaś miejsce na staż, ja na stażu miałem taką stawkę godzinową jakiej nie osiągnę już nigdy więcej w życiu, większą niż kilku programistów 15k razem wziętych xD
i pracowales gdzies jeszcze, albo twoi znajomi? wiesz w sensie jaki opiekun, asystent czy cos?
to od szpitala/kliniki/miasta czy jak?
@jmuhha: To akurat plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)