Aktywne Wpisy

Byłem wczoraj w górach. Na Śnieznych Kotłach spotkałem grupkę młodych ludzi z 6 osób, ktorzy zachowywali się jak małpy w zoo. W dodatku mieli głośnik w plecaku i napierdzali muzą. Chcieli zwrócić na siebie uwagę, w miejscu, gdzie ludzie widząc te przepaści wszystko inne mają w dupie?
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby będąc w górach, czy generalnie wśród ludzi obcych, puszczać im muzykę z głośnika BT?
Na szczęście udało
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby będąc w górach, czy generalnie wśród ludzi obcych, puszczać im muzykę z głośnika BT?
Na szczęście udało
źródło: 1000028928
Pobierz
Umeraczyk +20
Na dobranoc z-------m kolanem o wannę tak że aż musiałem emocje rozładować i z-------m pięścią w ścianę z p---y aż mi pękła skóra. Mam nadzieję, że nic nie złamałem, bo dość boli i pewnie spuchnie ( ̄෴ ̄)

Ciężko się dokupuje, gdy Tesla ma rekordowy 12 dniowy run, dni na plusie. "Bo przecież dzisiaj w końcu zamknie sie na czerwono, to wtedy dokupię". Dlatego rozbiłem transakcje na 2 części. Teraz pierwsza część, a po CPI pewnie druga.
Rozbiłem by nie czuć się jak debil, gdyby zaraz po moim zakupie zanurkowało zaraz do 230 i niżej po ogłoszeniu CPI w tym tygodniu. Albo gdyby poleciało jeszcze wyżej. W obu przypadkach będę się czuł tylko w połowie debilem :)
#gielda
źródło: Screenshot_2023-06-12-15-31-52-64_92cd8484fa5335dd01c116e089639a97
Pobierzłącznie 515,8297 akcji. Trzeba by w końcu kolejne podsumowanie zrobić...
źródło: balon
Pobierz@widmo82: powtarzają mi to odkąd kupowałem pierwsze akcje za $13,33 w maju 2019 roku ;)