Aktywne Wpisy
Pawci0o +11
Mireczki wytłumaczcie mi, dlaczego w 2023 roku konsola xbox series x sprzedaje się znacznie gorzej, czyli jest zauważalnie mniej popularna od konkurencji w postaci sony playstation 5?
Przecież xbox jest tańszy od konsoli sony, jest moim zdaniem ładniejszy, nie przypomina statku tak jak sony, do tego ma porównywalną wydajność, oraz bardziej kompaktową obudowę, która nie zajmuje tak dużo miejsca, jak sony.
Co najważniejsze abonament Game Pass w korzystnym wariancie, który jest zauważalnie
Przecież xbox jest tańszy od konsoli sony, jest moim zdaniem ładniejszy, nie przypomina statku tak jak sony, do tego ma porównywalną wydajność, oraz bardziej kompaktową obudowę, która nie zajmuje tak dużo miejsca, jak sony.
Co najważniejsze abonament Game Pass w korzystnym wariancie, który jest zauważalnie
rudyba +44
Dziewczyna straciła wzrok po wytatuowaniu sobie galek ocznych. Jedno oko usunięte, drugie reaguje tylko na światło. Artykuł o tym, ze tatuażysta zapłaci jej 150 tysięcy odszkodowania. Jest tam tez opisane dlaczego: użył złego tuszu, nie specjalnego do wykonywania tego zabiegu tylko zwykłego, a kiedy dziewczyna zgłaszała, ze przestaje widzieć to olał sprawę i stwierdził, ze to normalne.
A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez
A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez
XDDD POTĘŻNY PAN DOKTUR, REWOLUCJONISTA
Nie chcę wydziału sportu w urzędzie mejskim, nie chcę opłacać drużyny piłkarskiej, nie chcę opłacać rady programowej w aquaparku, tbssie czy półmaratonu, nie chcę darmowej gazetki miejskiej, nie potrzebuję wiceprezydentów, nie potrzebuje stadionu, nie potrzebuje bluz z logiem miasta w urzędzie miasta, nie potrzebuje rollupu gdzieś tam. Chcę mieć wszystko taniej o 1%
Bo zapewne zgadujesz Pan, że jedni mogą uznać, że coś jest dla nich niezbędne i kropka. Co wtedy więc?
Rozumiem, że jak jedziesz nad morze na wakacje, to nie siadasz tam ławkę. W myśl twojej zasady, powinni korzystać tylko Ci lokalni co się na to składali...
Co powiesz na absurdalny projekt obywatelski, który przechodzi? Dalej w to idziemy?
Czujesz, że gdzieś jest granica i najlepiej postawiona szybko, tam gdzie są podstawowe potrzeby ludzi, jak bezpieczeństwo, woda, ścieka, wywóz śmieci, lampy na ulicach. Reszta ogarniają sobie zainteresowani.
Nad morzem jest opłata klimatyczna, nierzadko opłaty miejscowe. Nad morze jadę do kogoś, kto robi tam