Aktywne Wpisy
tnt1916 +940
poorepsilon +7
Byłam ostatnio w teatrze, okazało się, że były tam takie siedzenia jak w kinie w sensie, że trzeba je sobie otworzyć. A ja nie widziałam i chciałam usiąść na tym co mi się wydawało siedzeniem, a to był po prostu podest tego samego koloru. Upadłam i dopiero wtedy się zorientowałam jak te siedzenia wyglądały, wszystko było tego samego koloru, więc nie mogłam dostrzec nawet Lini między jedną częścią siedzenia a drugą.
Płaczę
Płaczę
Jak widzę tą reklamę to jakoś tak wewnętrznie czuję odepchnięcie i duży nie smak, nerwowo szukam pilota i przełączam na byle co nawet obrady sejmu żeby szybko zapomnieć co zobaczyłem.
@IlawaNidzica: odpowiedź jest zaskakująco prosta, trenowała w dzieciństwie a dopiero potem utyła. Teraz na potrzeby reklamy może zrobić kilka akrobacji, przez kilka minut ale na bank dłuższa aktywność to albo kontuzja albo wycieńczenie.
Przez całą zimę regularnie co tydzień (byłem z 15-20 razy po 1,5-2h) chodziłem na lodowisko, za każdym razem była tam ze setka osób. I pomimo, że
Ok wracając:
Btw. To jest reklama. Produkt ma się sprzedać i tyle
@djtartini1: Nawet takie choroby nie powodują magicznego złamania praw fizyki i zmaterializowania się energii z niczego. Akurat obok mnie miałem taki przypadek i po prostu osoba która naturalnie jadła tyle ile powinna przez tą chorobę zaczęła jeść więcej i przytyła. Samodyscyplina i ograniczenie jedzenia doprowadziły do powrotu wagi. Niektóre choroby mogą utrudniać utrzymanie wagi bo się jeść chce więcej ale zawsze tak czy
A to klasyczek. Na tinderze zauważyłem, że każda loszka, która ma co najmniej 10kg nadwagi ma wpisane w zainteresowaniach długie spacery i siłownię xDD Ja, nie mogący przymasować nawet kilograma, jedząc gówno i siedząc w piwnicy mam mocne wątpliwości xD
@fuechsinn: Masz złą definicję płatków śniegu- to właśnie osoby, które się obrażają o nic np. własnie gruba osoba o nazwanie grubym. Nikt nie mówi, żeby osoba otyła nie ćwiczyła, wręcz przeciwnie- tylko przesłanie tej reklamy jest takie, że należy akceptować siebie bez względu na wszystko, a nie pracować nad sobą- to subtelna ale jednak
wskaż, w których słowach jest to zawarte, bo ja tu widzę tylko reklame że typiara nadal może uprawiać sport mając okres dzięki super hiper podpasce. jeśli reklama by mówiła, że bycie grubym jest zdrowe i super to oczywiście co innego, bo to zaklinanie rzeczywistości.
@fuechsinn: A sorry poprawiłem jeszcze zanim napisałaś- nie adidas tylko Always. No właśnie tam jest takie nic i w kontekście kultury popularnej, która promuje otyłość to ten przekaz tak wygląda- babka zadowolona, że jest otyła i może uprawiać sport jaki chce bez konsekwencji zdrowotnych. Dla kontrastu-
@Bill_Kilgore: Chyba nie wiesz jak sa zbudowane lodowsika nie?