Aktywne Wpisy
stanley___ +86
dariusz_94 +2957
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
#samochody #swiat #ciekawostki #gospodarka
#tesla #toyota #porsche #mercedes #bmw
@PfefferWerfer: Porsche pewnie razem z Audi, to dlatego.
Ferrari zaś to nie tylko auta, ale cała marka
Ferrari jeszcze lepiej daje do pieca, bo jak pokazali Purosangue, to po dwóch czy trzech dniach zamknęli zapisy na model, bo mieli sprzedaną produkcję na ponad 2 lata do przodu. Mowa tutaj o zupełnie nowej linii, bo jak pokazują następcę jakiegoś modelu, to ten już na początku jest sprzedany na 2 lata do