Aktywne Wpisy
Nurbon +491
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

80 km pół na pół po asfalcie i szutrach oraz polnych drogach. W końcu błoto wyschło, więc tylko kurzu sporo (ꖘ‸ꖘ).
Wpadło nieco kwadratów:
Explorer Tiles: 1333 (+13)
Max cluster: 853 (+28)
Max square: 21 x 21 (-)
Aparat oczywiście jak zwykle w sakwie, Wpadło kilka kadrow, m.in. sarn, który wcale przede mną nie uciekał, może jaki wściekły (na świat) ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Zainteresowanych zdjęciami zapraszam do komentarzy.
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: 20230602_191937_0000
Pobierz#comisienawineloprzedobiektyw
źródło: 2023 06 02 078 f
źródło: 2023 06 02 034 f
źródło: 2023 06 02 029 f
Pobierzźródło: 2023 06 02 032 f
Pobierzźródło: Screenshot_2837
Pobierz