Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +101
Ehhh... 44 lata na karku i nie jest źle: Niedziela, siódma rano - przeglądam neta, a w tle odpalony Battlefield 2042, na biurku piwko, na balkonie czeka blancik, zero dzieci, zero stałej partnerki, sypiam nawet po 12 godzin i ogólnie nikt mnie nie #!$%@? - żyć, nie umierać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci

kantek007 +206
UWAGA TO NIE JEST ZWYKŁY KEBAB

nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu #polityka
Wielki szacun dla dla Pana Posła Brauna.
@jaroslaw-nitko: co ty gadasz, kuce klaszczą.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bloodhorn: musisz spytac konfucjusza @Latarenko on sie tam wyzej wypowiadal ze jakies niestworzone historie na tych spotkaniach tam opowiadaja wiec jego idol mogl tak impulsywnie zareagowac tym bardzie ze mu sie leki skonczyly bo mu korwin podbiera
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież tylko dzieci i patusy się zachowują że jak coś nie jest po ich myśli to robią burdę i reagują agresją
@Latarenko: prawda, że Polacy nie byli święci podczas 2 WŚ?
Komentarz usunięty przez autora
@pieczony_szczur_z_ogniska: czyli to jest powod do niszczenia cudzego mienia? tacy z konfucjuszy wolnosciowcy ze jak mi sie nie podoba co kots mowi to zniszcze mu naglosnienie i go obraze. No #!$%@?. gratuluje idoli i tacy idioci pchaja sie znowu do sejmu - wybrancy kolejnych idiotow
@Bloodhorn: ty jestes jakis inny? czy jak mi sie nie podoba to co ksiadz mowi z ambony a nie podoba mi sie czesto to mam sie tam wbic i #!$%@?..c mu naglosnienie i obrazac ludzi w kosciele ? czy konfucjusze naprawde sa tacy zidiociali i tolerancyjni webec swoich niepelnosprawnych umyslowo idoli typu braun czy korwin. To jest ta wasza definicja wolnosci?
pewnie, ze nie byli swieci, tak samo jak zydy i murzyni z niewolnictwem.