Aktywne Wpisy
sebek_r +394
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
fhgd +598
Każdy kto mówi o Pol-exit musi mieć <25 lat i nie pamięta tej chu*ni zanim jak grzyby po deszczu zaczęły wyrastać tablice "dofinansowane z UE". Ja byłem wtedy gówniakiem, ale i tak pamiętam jak wyglądała infrastruktura publiczna, dziurawe drogi i odpadające tynki, gdzie nawet przed szkołą prywatne osoby musiały budować chodnik, bo dzieciaki tonęły w błocie, taka wtedy była nędza XD
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
Przypominam, że dla chada Klaudiusza, którego p0lka poznała 2h wcześniej była gotowa s--------ć z rodzinnej wigilii.
#przegryw #tinder #blackpill #logikarozowychpaskow
@CloudSpanner Ciekawe spostrzeżenie.
@Akinori456: Osobiście jestem w stanie zrozumieć, że ktoś może mieć bardzo zajmującą pracę w której nie korzysta z telefonu
i nie odpisze Ci między 8-17 ale myślenie, że ktoś zainteresowany rozmową z toba nie zajrzy na tindera/messengera/instagrama/whatsappa/cokolwiek innego wieczorem to juz naiwność.
@CloudSpanner Ależ oczywiście, można też być osobą zapracowaną, i dopiero o wiadomości przypomnieć sobie następnego dnia i odpisać...
Najgorzej jest jak człowiek samemu sobie robi nadzieję że dana osoba odpisze... Lub
@CloudSpanner chciałeś powiedzieć przez godzinę. laski siedzą z telefonami non stop przy dupie, są uzależnione w mniejszym lub większym stopniu od social mediów i atencji. jeśli ktoś jest szczerze zainteresowany to nie zwleka z odpisaniem. kropka
@CloudSpanner: Święte słowa, pasują do każdego rodzaju relacji. Ale z drugiej strony, oczekiwanie od obcej osoby (nie, przesunięcie w prawo nic nie znaczy, to nie jest żadna deklaracje), że odłoży swoje sprawy na bok i poświęci czas akurat wam, jest nieco dziwne. Z badań wynika, że kobiety mają statystycznie
@Talaith: Dokładnie tak. Szkoda czasu na kogoś kto nie jest tobą zainteresowany.