Aktywne Wpisy
Lambert11 +58
Ale mam bekę ze swojego różowego.
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
Wysłała mi filmik jakiejś feministki, która wylicza ile facet powinien płacić za wykonywanie obowiązków domowych. Nie dodała żadnego komentarza do tego tylko wyslała suchy filmik.
Ja w pracy na telekonferencji z klientem z Europy, prezentuję projekt, rzuciłem tylko okiem czy nikt nie umiera czy z synkiem wszystko ok i postanowiłem odpisać po spotkaniu z klientem. Zeszło godzinę, ale odpisałem:
"Czy możesz mi wyjaśnić co chcesz mi
droetker4 +106
Wpis poświęcony Bezpiecznemu Kredytowi 2%. FAQ. Powstało wiele mitów oraz błędnych interpretacji przedstawionych przepisów. Zebrałem tutaj informacje dotyczące najważniejszych rzeczy, czyli:
1. Sposób wyliczania dopłaty oraz łączne oprocentowanie hipoteki w programie
2. Limity dla budowy domu, singli, małżeństw
3. Preferencyjne warunki liczenia zdolności
4. Oferta banków oraz przyjmowane już prewnioski
W telegraficznym skrócie. Błędnie było mówione i sam przyznaje się, że na samym początku tak mówiłem, że oprocentowanie tego kredytu to będzie
1. Sposób wyliczania dopłaty oraz łączne oprocentowanie hipoteki w programie
2. Limity dla budowy domu, singli, małżeństw
3. Preferencyjne warunki liczenia zdolności
4. Oferta banków oraz przyjmowane już prewnioski
W telegraficznym skrócie. Błędnie było mówione i sam przyznaje się, że na samym początku tak mówiłem, że oprocentowanie tego kredytu to będzie
@gardzenarodowcami: skąd to przekonanie, że to akurat zasługa elektoratu Bosaka, a nie Lewicy, która uwielbia programy socjalnego? Tego nie da się udowodnić to tylko myślenie rzyczeniowe.
@gardzenarodowcami: kolejna półprawda jest spora różnica między osobą podejrzaną, a taka której coś udowodniono. Gdyby ktoś oskarżył cię niesłusznie o coś zacząłbyś wyraźniej dostrzegać tą różnicę.
@Kiedys_Mialem_Fejm: kolejny festiwal fantazji i niczym niepodpartych życzeń.
Tylko raczej:
I tak sobie siedzicie w tym kółeczku wzajemnej adoracji, bezmyślnie plujecie, powtarzacie mniejsze lub większe kłamsewka i
op wierzy, że już tamte wybory nie były sfałszowane
@gardzenarodowcami:
@OlFunkyBastard: Przecież tego jest mnóstwo. Sam kiedyś wrzuciłem analizę wywiadu z Mentzenem. Żaden konfiarz się nie wypowiedział w komentarzach.
@TypowyZakolak: gdzie te mnóstwo? Większość tego co widzę to takie dno dna jak ci tu powyżej. Nawet jak znajdą się jakieś pojedyncze komentarze, które stwarzają pozory to szybko okazuje się, że zaraz wyłazi ten sam poziom.
@SzubiDubiDu: bo demokracja jest wtedy kiedy wygrywa ten kogo się popiera, w każdym innym wypadku nie ma demokracji!
¯\(ツ)/¯
Ja np. starałem się podejść neutralnie do niektórych polityków Konfy (przede wszystkim Mentzena, bo zdania na temat Korwina nie zmienię - odklejony rusofil), ale niestety, rozczarowałem się, bo dał pokaz skrajnej ignorancji (albo ordynarnego kłamania, jak kto woli) w wywiadzie.
https://wykop.pl/wpis/70867475/czytam-wywiad-z-mentzenem-i-jestem-niestety-rozcza
Nie wiem, jak mam szanować polityka, który plecie takie bzdury. Albo to idiota,
@OlFunkyBastard: symetrysta coś na poziom narzeka. Do budy kryptopisowcu.
@gardzenarodowcami: ja zrobiłem i nie żałuję, lewaku. pozdrawiam cieplutko
@Tymajster: może udowodnij mi, że się mylę i napisz coś co nie uwłacza ludzkiej godności? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tymajster: patrząc jednak na takie mądrości obawiam się, że to może być szczyt twoich możliwości.
@TypowyZakolak: dzięki zapoznam się. Problem polega na tym, że to samo można napisać o każdym polityku taki jest po prostu wątpliwy "urok" polityki.
@OlFunkyBastard: może i platforma normalnie rządziła i gdy lud przestał ją popierać i przegrała wybory to po prostu oddała władze, a pis #!$%@? ustrój w Polsce i robi tu drugą Białoruś lub Koreę Północną, ale co tam, wg symetrysty wykopka o chłopskim rozumie te partię realizują DOKŁADNIE te same cele xD
Szkoda śliny na ciebie pisowski kmiocie.