Aktywne Wpisy
inko-gnito +11
Co myślicie o stylu dzisiejszych 30-40 latków? Ja zauważam dwie skrajnosci- jedni nadal czują się dwudziestolatkami i noszą koszulki z postaciami z bajek (dragonbole itp.), spodnie dresowe i buty Adidas/Nike. Drudzy, nawet jeśli nie osiągnęli żadnej ważniejszej pozycji zawodowej, na co dzień ubierają się bardzo "służbowo", czyli koszula (bez krawata), spodnie typu chinosy itp. (w kratę), półbuty lakierowane/zamszowe.
Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek
Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek
Pepe_kolchoznik +30
Kupowanie w media expertach albo euro RTV i tego typu sklepach to jakiś chory cyrk. Od zawsze zamawiam takie rzeczy przez internet, ale dziś sobie znalazłem telewizor, był po cenie internetowej więc stwierdziłem, że pójdę i spróbuję wziąć sobie go na raty. Na wstępie powiedziałem, że nie jestem zainteresowany żadnym ubezpieczeniem na produkt i poprosiłem, aby sprawdził gość mi tą zdolność i sprzedał na raty. Zapytał grzecznie na ile chcę, ja odpowiedziałem,
Wiecie co mnie najbardziej boli? To, że mając zaj@##$$$ty zasób wciąż jestem nikim. Ba pracowałem jako kiero w transp. niebezpiecznym i ponadgabaryrowym. Mam wszystko. Dom, ciuchy, kasę, dziś VW atreon jutro volvo v90. Nie okazuję tego. Piszę tylko tu. I co? I gówno. Mam 175cm wzrostu, 29 lat i ryj jak Górski z KMN i kazda kładzie na mnie lachę.Nie okazuje tego co mam. Zawsze przedstawiam siebie jako zwykłego chłopka, standardowy model. Każda szmaciurka kładzie lachę. Nie mam 190cm i pięknej buzi. Czyli #!$%@?. Możesz mieć wszystko a nie mieć nic. To moje motto życiowe. Kobiety są okrutne. A to boli najbardziej.
@The-Green0Bastard: weź sobie jakąś samotną maDkę z otyłością II stopnia i się staraj, bo ona ma kolejkę takich jak ty
To tak jakbys mowil że hajs albo sława są okrutne, bo trafiają się tylko wybrańcom
Komentarz usunięty przez moderatora