Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +1046
Zarabiam w Polsce obecnie 8200zł netto. Wszedłem na stronę z ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie. Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 413 miesięcy żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie. Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 2500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie + hobby. Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 1356 miesięcy czyli ponad 113Lat!!! Takie proste
źródło: temp_file4471770259057894615
Pobierz
Trabancik +101
Ale mnie triggeruje ostatnio walenie chatemgtp w każdej możliwej dziedzinie życia, ja rozumiem że jest to ułatwienie, sam używam jako translatora i jako pomoc w tworzeniu gownopism i gowno odpowiedzi na maile (chociaż i tak w obu przypadkach weryfikuje to co się stworzy), to mam wrażenie że albo jestem dziadersem 32 letnim albo ludzi totalnie już p------o z tym czatem .
-pytam się siostry o pomoc w robieniu ciasta bo sam jestem noga
-pytam się siostry o pomoc w robieniu ciasta bo sam jestem noga

#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #pieklokobiet
źródło: temp_file.png6225251445490514647
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale z drugiej strony jakie to jest jeszcze bardziej depresyjne. Kobieta patrzy w lustro i wie, że nikogo nie zainteresuje to jaką jest osobą bo taka się urodziła i zostają jej po prostu frustraci którzy jedyne czego chcą to s--s. Dosłownie zostaje takiej kobiecie pogodzić się, że nigdy nie zazna miłości, tragizm na poziomie incela 150 cm który też nje
wielu facetów wyrucha wszystko co żyje i na drzewo nie s-------a więc 42 letnia baba musi tylko dać się wyruchać
pozostałych nie zalicza się do grona facetów.
@Cyslav: Jedna moja ciotka tak skończyła jest teraz po 70tce. często przebywa w szpitalu neuropsychiatrycznym ze względu na depresję itp, nie wyszła za mąż nie miała dzieci. Za młodu wybrzydzała w facetach mega i żaden nie spełnił jej wymagań no i tak wygląda reszta życia dla niej. Nawet jeszcze na początku lat 90tych miała