Aktywne Wpisy

Salido +245
Minął 30. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
128 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
132 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
128 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
132 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-15
Pobierz
Besalama +216

![[EN] Ludzie z UK używają zdjęć z gier by ominąć weryfikację wieku.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/08a0c4be4b1a21e2f20ffde076747048828bb1170693d64ac249ff9e478fd350,q80.jpg)

źródło: Screenshot_67
PobierzTo w ogóle para? Chemii między nimi 0.
Nie oglądałam całości, ale w tych kilku fragmentach, które przewinełam to on jej dogryzał.
@Bananek2: gość robi dla jaj film gdzie szuka dziewczynie nowego chłopaka. Ja nie muszę na nią patrzeć by wiedzieć, że ona straciła do niego resztki szacunku i w gadzim mózgu nim gardzi.
@GalAnonimowy to jest ogólnei ciekawe jak ludzie, którzy z racji odniesionych sukcesów mają 'powodzenie' u kobiet często są kompletnie odrealnieni od tego jak kobiety działają. Ten
@GalAnonimowy: byc moze to jest relacja biznesowa, na youtubie to ponoc wcale nie takie rzadkie, ze osoby sa ze soba dla zasiegow itd. moze stwierdzili, ze taki otwarty zwiazek bedzie
@GalAnonimowy: Nie rozumiesz, bo jesteś incelem, który postrzega świat w inny sposób niż reszta. Widzisz różne rzeczy, które istnieją tylko w twojej głowie. Dobrym tego przykładem jest "spojrzenie tysiąca kutasów", albo interpretowanie różnych zachowań jako upokarzanie.
To jest jeden z książkowych przykładów blackpilla i jednocześnie zaprzeczenie redpilla. Możesz mieć hajs i popularność, ale jak jesteś nieatrakcyjnym fizycznie manletem to i tak najczęściej na co możesz liczyć bez skrajnych przypadków to wlaśnie tego typu "związek". I pewnie mógłby mieć lepsze sztuki, które by go lepiej traktowały, ale to już na otwartych zasadach sponsoringu, a nie z p----------m o jakimś związku i miłości.
No nie wiem, typ jest raczej bardzo znaną personą w tym środowisku internetowym już od dawna i ostatnimi czasy chyba znowu miał swój peak, a poza tym sądzę, że takie wyznania to prędzej mu mogą przynieść spadki niż wzrosty długoterminowo. Gonciarz przez podobną kontrowersje stracił wszystko.