Wpis z mikrobloga

ciężko to nazwać mięsem


@DynPydro: dla mnie to plus, nie lubię takiego mięsa smakującego bardzo mięsnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Endorfinek: mm Frazesik, wyrób pizzopodobny z trzynastki i gofry z Wałowej to to, czego mi brakuje w Krakowie
  • Odpowiedz
@Endorfinek: To jest autentycznie nadburger. Swoją drogą bardzo długo myślałem ze to duża ogolnopolska sieciowka i kiedyś zapytałem kumpla w Gdańsku czy nie ma tu gdzies w okolicy jakiegoś frasessa bo mam ochotę XD
  • Odpowiedz
@Endorfinek: ja mam wrażenie, że tak ze 2-3 lata temu jakość im spadła. Jako dzieciak to pamiętam, że można było kupić bułkę z sosem za 1zł :D Kultowe miejsce. Mieli jeszcze frazesa bodajże w Brzesku i Dębicy
  • Odpowiedz