Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +90
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

ChlopoRobotnik2137 +186
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz

41 - odbiór pakietu startowego i próba Accenta na kołach gravelowych w Puszczy Dulowskiej
46 - Małopolska MTB Tour w Trzebini, wioska obok mnie więc żal byłoby nie startować ;D Drugi maraton z rzędu ¯(ツ)/¯ Na szczęście organizator poszedł po rozum do głowy i trasę puścił objazdem zamiast przez plac budowy i meeeeeeeega błoto jak było planowane. Ostatecznie też było dużo błota, ale przynajmniej się dało jechać, albo rower taszczyć. Trzeba było uważać, bo jednak warunki zdradliwe, błoto śliskie, co chwilę było widać, że ktoś poleciał. Błoto i ujeby to najbardziej zapamiętam z tej trasy XD Generalnie noga nie podawała, a od początku mi coś słabo było, trasa ciężka. Ostatecznie w open 102, a w kategorii 28.
#rowerowyrownik #rower #gravel #accent #accentwykopfanclub #rockrider #mtb
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20230520_115438(1)-down
Pobierz