Aktywne Wpisy

koralgola +47
Kopyto96 +97
Na głównej co raz więcej wpisów, jakie to świetne jest życie bez dzieci, wolność, robię co chcę i jaki to jestem nowoczesny xDD
Dzieci to zawsze wyzwanie, ale kompletnie nie rozumiem przedstawiania tej perspektywy, jakoby dzieci to były tylko krzyki, płacz, babranie się w pieluchach i brak czasu wolnego. Nawet jeśli tak jest, to jest to krótki okres czasu, gdzie kaszojad daje się najmocniej we znaki, ale potem ludzie czerpią naprawdę sporo
Dzieci to zawsze wyzwanie, ale kompletnie nie rozumiem przedstawiania tej perspektywy, jakoby dzieci to były tylko krzyki, płacz, babranie się w pieluchach i brak czasu wolnego. Nawet jeśli tak jest, to jest to krótki okres czasu, gdzie kaszojad daje się najmocniej we znaki, ale potem ludzie czerpią naprawdę sporo
Jestem teraz pewny, że jestem po prostu #!$%@? bankomatem. Nigdy nie miałem dostępu do pieniędzy żony, ale ona miała normalnie kartę do mojego konta. Zabrałem kartę - jest totalny kosmos, zero szacunku, obrażanie i normalnie nie da się żyć. Odwołałem wakacje, za które miałem zapłacić około 32k - usłyszałem, że jestem najgorszy. A ja po prostu nie chcę już #!$%@?ć, jak nie mam za to ani grosz szacunku.
Miał tak ktoś? :(
#redpill #logikaniebieskichpaskow #malzenstwo #zwiazki
Jak pierwszy raz zacząłeś od niej czegoś od lat wymagać to się dziwisz?
Szczególnie że domyślam się że żona znacznie mniej od Ciebie zarabia. Bierz przykład
przy rozwoadzie będzie dzielony twój majątek :) a jej zostanie u niej
( o rozwodzie piszę poważnie - jeżeli jej rodzice są rozwiedzeni, to daję 50% szans że ona też będzie w to brnęła)
macie dzieci? w jakim wieku?
powiem ci że jak masz do zrobienia coś drogiego dla siebie ( jakieś dentystyczne zabiegi, może przeszczep włosów hehe planujesz ) to rób
Macie razem dzieci? Nagrywaj jej zachowanie w razie czego.
Byłbyś przystojny to bys był na jej utrzymaniu
@terminator800: miał.
Następny przystanek to jak wykombinuje jak odzyskać dostęp do hajsu. Powiem Ci tak... łatwo nie będzie, ja mam nadal kilkanaście postępowań przed różnymi sądami. Z fartem.
PS. Część spraw już wygrałem.
@heniek_8: generalnie w kazdym malzenstwie jest 50% szans na rozwod xd
@terminator800 nie rozumiem, jak w malzenstwie mozna miec oddzielne pieniadze i je jakos sobie wydzielac. no chyba ze macie rozdzielnosc ale to czemu w takim razie ona ma dostep do twoich?
@ZielonyRozpustnik: albo rozwód albo nie po 50% prawdopodobieństwo przypisujesz?
No to na tej samej zasadzie czy dożyjemy do jutra czy nie, też po równo można stawiać