Aktywne Wpisy

niegwynebleid +692
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,

źródło: temp_file2839379336445556722
Pobierz
Kunszt +129

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Jak dać mu na imię?
#kiciochpyta #koty #kitku
źródło: KITKU
Pobierz@groman43 przecież to typowy bury dachowiec. Miło, że go kolega przygarnął. Ale Polak zawsze znajdzie powód żeby drugiemu dowalić eh.
źródło: q
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dla mnie wygląda na jakiegoś Ryszarda xD
A wracając do tematu to 13/14 lat temu jak chlalismy razem z @Anaheim to zaczęło strasznie n---------ć deszczem i schowaliśmy się w lesie. I Właśnie znałem takiego małego kotka. Rozpiąłem bluzę, wsadziłem go do środka, myk na rower i w
@dullboy: to tzw. zdjęcie poglądowe.